عادل دهدشتی ضمن بیان اینکه از ابتدای اجرای طرح پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان و مستمری‌بگیران این سازمان (از ابتدای سال ۱۳۹۹) قریب به ۴۵۰ هزار بازنشسته از این تسهیلات استفاده کرده‌اند، افزود: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری بیش از ۲۵۰ هزار نفر دیگر نیز از تسهیلات ۷میلیون تومانی بهره‌مند شوند.

معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: این سازمان به منظور کاهش مراجعات حضوری به بانک‌ها سامانه ارسال درخواست ثبت‌نام و دریافت وام به صورت الکترونیک را به‌عنوان جایگزین مراجعات حضوری در شرایط اوج‌گیری مجدد ویروس کرونا راه‌اندازی کرده است. او با ذکر اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۱۲ هزار نفر از بازنشستگان و مستمری‌بگیران متقاضی، درخواست خود را از طریق سامانه پرداخت وام مستمری‌بگیران ثبت‌ نهایی کرده‌اند، افزود: سامانه پرداخت وام به مستمری‌بگیران، تشریفات اداری و مراجعات حضوری آنان را حذف کرده است.

او با اشاره به اینکه در سال جاری طی سه مرحله ۱۰۶ هزار و ۵۱۸ نفر واجد شرایط، تسهیلات خود را دریافت کرده‌اند، افزود: بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی ‌باید با مراجعه به کانون‌های بازنشستگی درخواست وام قرض‌الحسنه را به صورت اینترنتی ثبت کنند.

این مقام مسوول با اشاره به اینکه سازمان تامین اجتماعی، اقدامات گسترده و متنوعی را در جهت خواسته و رفاه حال مستمری‌ بگیران انجام داده است، افزود: این سازمان به‌عنوان بزرگ‌ترین نهاد بیمه‌ای کشور نقش مهم و تاثیرگذاری در بهبود وضعیت معیشتی اقشار زحمتکش جامعه دارد که پرداخت تسهیلات با شرایط مطلوب از جمله اقدامات رفاهی این سازمان است.

دهدشتی با تاکید بر اینکه مبلغ وام قرض‌الحسنه به بازنشستگان تامین اجتماعی نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد افزایش داشته است، بیان کرد: سال گذشته مبلغ ۵ میلیون تومان تحت عنوان وام قرض‌الحسنه به بازنشستگان پرداخت شد که این رقم در سال جاری به ۷ میلیون تومان افزایش یافته است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تامین اجتماعی افزود: در سال جاری حسب تفاهم‌نامه منعقده با بانک رفاه کارگران ۲۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به بازنشستگان اختصاص یافته است که از زمان ثبت‌نام تا زمان دریافت وام به‌طور متوسط ۳۰ تا ۴۰ روز فاصله زمانی وجود دارد.

او با اشاره به اینکه سقف سن دریافت وام بازنشستگان تامین اجتماعی نسبت به سال گذشته از ۷۰ به ۷۷ سال افزایش یافته است، گفت: تا پایان سال جاری بیش از ۳۷۰ هزار بازنشسته در ۶ مرحله این تسهیلات را دریافت می‌کنند.

این مقام مسوول تصریح کرد: بازنشستگانی که درخواست وام دارند، ‌باید سیم‌کارت مشخصی به نام خود داشته باشند و شماره تلفن همراه ثبت‌شده صرفا باید متعلق به شخص بازنشسته باشد. همچنین بازنشستگان باید به سامانه پیامکی حاوی تاییدیه‌‌ای که از سوی بانک رفاه برای تایید هویت وام‌گیرنده ارسال می‌شود، پاسخ دهند.

دهدشتی با بیان اینکه بازنشسته ‌باید فاقد بدهی بانکی، چک برگشتی و اقساط معوقه وام از سایر بانک‌های کشور باشد، یادآور شد: برای دریافت وام ۷ میلیون تومانی اولویت با کسانی است که تاکنون از این تسهیلات استفاده نکرده باشند. او در عین حال افزود: بازپرداخت وام تسهیلات بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی دوساله بوده و کارمزد آن ۴ درصد است و همچنین برای دریافت این وام نیازی به ضامن و سفته نیست.