موضوعی که رئیس کل بانک مرکزی نیز با ابراز امیدواری از اینکه مجمع تشخیص مصلحت نظام در این باره تصمیم خوبی بگیرد، افزود: فضای مجمع را منفی ندیدم و به همه سوالات مجمع تشخیص پاسخ دادیم. این موضوع جزو ضرورت‌های بانکی و تصمیم‌گیری برای آن خیلی هم دیر شده است.عبدالناصر همتی درباره لوایح پالرمو و CFT و دلایل و ضرورت‌های تصویب این کنوانسیون‌ها در مجمع تشخیص گفت:  تصویب این لوایح به نفع کشور است و منتظر تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌مانیم.

محسن رضایی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در این باره در توییتی نوشت: «پنج نماینده دولت در جلسه دیروز کمیسیون مشترک مجمع تشخیص حضور یافتند. ظریف، زنگنه، دژپسند، همتی و خانم جنیدی در این جلسه، استدلال‌های خود و دولت را مطرح کردند. کار کمیسیون مشترک درباره پالرمو و CFT پایان یافت و پیشنهادها برای طرح در صحن مجمع تشخیص آماده شد.»به هر حال در شرایط حساس کنونی اقتصاد کشور و با تشدید تحریم‌های ظالمانه دولت آمریکا بر علیه ملت ایران بر کسی پوشیده نیست که خودتحریمی بلای جان اقتصاد کشور است و رفع موانع داخلی و خودتحریمی همچون تداوم حضور در لیست سیاه FATF بیش از هر زمانی احساس می‌شود و تسریع در حل و فصل اختلافات مطرح شده در این باره ضرورت دارد.

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی، نماینده سابق مجلس  نیز در این‌باره تاکید کرد: در چنین شرایطی با عدم تصویب FATF دست به خودتحریمی هم زدیم و مجمع تشخیص هیچ زمانی پاسخ قانع‌کننده‌ای برای نسل‌های آینده جهت عدم تصویب آن نخواهد داشت.علی ابراهیمی دیگر نماینده سابق مجلس  نیز در باب ضرورت بررسی و تصویب لوایح باقیمانده و تاثیر آن بر تجارت و اقتصاد کشور اظهار کرد: بدیهی‌ترین فایده رعایت الزامات FATF این است که اجازه نمی‌دهد اوضاع از شرایط کنونی بدتر شود. این در حالی است که در لیست سیاه قرار گرفتن کشور ایران باعث می‌شود حتی اگر گشایش‌هایی هم در آینده نزدیک ایجاد کنیم، بازهم با خودتحریمی به نام لیست سیاه FATF مواجه باشیم که اجازه مراوده مالی را به بانک‌های کشورمان نخواهد داد و عملا تلاش‌ها برای گشایش اقتصاد همچون آزادسازی منابع ارزی کشورمان به در بسته می‌خورد.