به گزارش «ایلنا» به نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی سازمان تامین‌اجتماعی، شهرام غفاری (مدیرکل درمان غیرمستقیم تامین‌اجتماعی) درباره جزئیات صدور نسخه به‌صورت الکترونیک برای بیماران و صاحبان دفترچه‌های درمانی تامین‌اجتماعی به شبکه خبر سیما گفت: بیمه‌شدگان تامین‌اجتماعی از اول اسفندماه، اگر به پزشک مراجعه کردند و پزشک نسخه‌نویسی الکترونیک داشته باشد، می‌توانند فارغ از اینکه دفترچه به همراه دارند یا نه، نسخه الکترونیکی از پزشک دریافت کنند. اگر بیماری به پزشک مراجعه کرد و پزشک نخواست نسخه‌نویسی الکترونیک کند، می‌تواند نسخه را در دفترچه بیمار بنویسد. وی افزود: در صورتی که بیمه‌شده، دفترچه درمانی به همراه نداشت، پزشک می‌تواند نسخه را در سرنسخه مخصوص مطب خودش بنویسد و با درج کد ملی روی نسخه، بیمار می‌تواند به داروخانه مراجعه و خدمات دریافت کند.

غفاری با بیان اینکه درحال‌حاضر دو طرح داریم، گفت: نسخه الکترونیک از دوسال پیش در سازمان تامین‌اجتماعی آغاز شده است. اما از اول اسفند طرح توقف انتشار دفترچه درمانی کلید می‌خورد و دفترچه جدیدی صادر نمی‌شود.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین‌اجتماعی درباره چگونگی دریافت نسخه به‌صورت الکترونیک از داروخانه‌ها هنگام قطعی سامانه تصریح کرد: اگر پزشک روی سامانه نسخه‌نویسی را انجام داده ولی سامانه در داروخانه قطع باشد، امکان دریافت نسخه الکترونیک برای بیمار مهیا نیست. او ادامه داد: حسنی که نسخه‌نویسی الکترونیک برای بیمه‌شده‌ها دارد این است که تا به امروز اگر بیماری به داروخانه‌ای مراجعه می‌کرد و آن داروخانه بخشی از اقلام ثبت شده درنسخه را داشت، برگه را از دفترچه جدا می‌کرد و به همین دلیل بیمار نیاز به چند نسخه داشت، اما الان بیمار می‌تواند هر قلم موجود از دارو در هر داروخانه را با نسخه الکترونیکی‌اش دریافت کند و مشکلی از این بابت نداشته باشد.