«سرمقاله» دنیای اقتصاد را بخوانید و بشنوید!

دنیای اقتصاد: دکتر داود دانش‌جعفری؛ عضو هیات‌علمی دانشگاه علامه‌طباطبایی در سرمقاله امروز روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: تجارت خارجی نیازمند ابزارهایی است تا صادرکننده از دریافت پول و واردکننده از تحویل کالا مطمئن شوند.

سرمقاله امروز «دنیای اقتصاد» را بشنوید؛

دنیای اقتصاد: دکتر علی سرزعیم؛ اقتصاددان در سرمقاله امروز روزنامه «دنیای اقتصاد» نوشت: بانک مرکزی پس از مهار نسبی تورم در تابستان با سیاست انقباضی، باید با توجه به فشارهای نیمه دوم سال گام‌های تکمیلی بردارد.

اخبار سرمقاله روزنامه شماره ۶۶۹۸

  • سه‌شنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۵
  • هفت‌خوان تجارت خارجی؛‌ خوان اول

    تجارت خارجی زمانی گسترش پیدا می‌کند که صادرکننده مطمئن باشد پول کالای خود را دریافت خواهد کرد و واردکننده نیز اطمینان داشته باشد که کالای مورد توافق را تحویل می‌گیرد. در نبود این اطمینان، حتی اگر دو کشور ظرفیت بالایی برای تجارت داشته باشند، بسیاری از معاملات انجام نمی‌شود یا هزینه آن افزایش می‌یابد.
۱