شماره روزنامه ۶۶۲۳
|

«سرمقاله» دنیای اقتصاد را بخوانید و بشنوید!

دنیای اقتصاد: دکتر مریم زارعیان؛ جامعه‌شناس در سرمقاله امروز روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: بهره‌وری فقط به سرمایه، فناوری، تجهیزات یا مهارت نیروی کار وابسته نیست؛ کیفیت نهادها و سازوکارهایی که این عوامل را به ارزش اقتصادی تبدیل می‌کنند نیز نقشی تعیین‌کننده دارد.

سرمقاله «دنیای اقتصاد» را بشنوید؛

پرهام ‌پهلوان در سرمقاله امروز روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: میان افزایش قیمت، رهاسازی و اصلاحات واقعی تفاوت وجود دارد. افزایش قیمت اقدامی مالی و کوتاه‌مدت برای کاهش کسری بودجه است و به‌خودی‌خود ارتباطی با اصلاح ساختار ندارد.

اخبار سرمقاله روزنامه شماره ۶۵۸۵

    چهارشنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۵
  • گران‌فروشی یا تورم؟ + فایل صوتی

    آن طور که از رسانه‌های داخلی و حتی رسانه‌های خارجی برداشت می‌شود، ظاهرا آمریکا تغییر موضع داده است و به‌گونه‌ای ناچار شده است، نه تنها به خواسته‌های خود نرسد، بلکه برخی از خواسته‌های ایران را هم بپذیرد. گرچه هیچ تخصصی در مورد امور نظامی و روابط بین‌الملل و تحولات استراتژیک ندارم و نمی دانم منظور این رسانه‌ها چیست، اما همچنان احتمال تداوم وضع موجود و نوعی بلاتکلیفی همراه با گشایش‌های مقطعی و تشدید مجدد تنش را بالا می‌دانم و به تبع آن، انتظار تداوم مشکلات اقتصاد کلان و از جمله تورم بالا را دارم. حتی اگر مصالحه‌ای جدی رخ دهد، ما به سرعت امکان برگشت به تورم‌های خیلی پایین را نداریم و به همین دلیل، درک درست از علت تورم و نحوه مواجهه درست با معضل تورم، همچنان موضوعیت خود را برای ما حفظ می‌کند.
۱