شماره روزنامه ۶۵۴۲
|

«سرمقاله» دنیای اقتصاد را بخوانید و بشنوید!

دنیای اقتصاد: اقتصاد ایران حتی بدون جنگ نیز با عدم‌تعادل‌های ساختاری وارد سال ۱۴۰۵ می‌شد؛ از جمله پایداری تورم مزمن ناشی از سلطه مالی، ضعف انضباط سیاستی، نرخ پایین و ناپایدار تشکیل سرمایه و افت درآمد ملی.

«سرمقاله» دنیای اقتصاد را بخوانید و بشنوید!

دنیای اقتصاد؛ جنگ و بحران‌های سیاسی، همواره یکی از ارکان اصلی تغییرات در سیاست‌های داخلی و بین‌المللی بوده‌اند. در این مقاله به بررسی برخی استعاره‌های سیاسی جنگ و تاثیرات آنها بر آینده ایران می‌پردازیم.

اخبار سرمقاله روزنامه شماره ۶۵۰۴

    یکشنبه، ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
  • نگاه جدید در توسعه استانی + فایل صوتی

    به روال مألوف برنامه‌های دوم تا ششم توسعه کشور، تصویب و ابلاغ برنامه پنج‌ساله هفتم کشور، باید با ابلاغ بخشنامه چارچوب تدوین برنامه پنج‌ساله هفتم توسعه استان‌ها توسط سازمان برنامه، مناسک مربوط به فرآیند تنظیم و نگارش اسناد جدید توسعه استان‌ها توسط استانداری‌ها و سازمان‌های مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها آغاز می‌شد و این اسناد ظرف سال اول برنامه نهایی و به تصویب شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان‌ها می‌رسیدند. با این حال با درنگ صورت‌گرفته روی آسیب‌شناسی فرآیند تدوین و اجرای اسناد توسعه استانی در ادوار پیشین، ضرورت تجدیدنظر اساسی در رویکردها، روش‌ها و سازوکارهای تدوین این اسناد بیش از پیش آشکار شد. بنابراین باوجود از دست رفتن زمان، تنظیم و ابلاغ بخشنامه متوقف و تلاش برای درانداختن طرحی نو در این حوزه در دستورکار قرار گرفت.
۱