یادداشت
موج بازداشتهای بانکی در راه است؟
به عنوان مسوول اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و منتخب ۲۸۰۰ تولیدکننده فعال اقتصادی استان اصفهان، طی سه ماه گذشته دهها جلسه برگزار کردیم تا شرایط سخت تولید کشور را برای مسوولان ذیربط تشریح کنم و وظیفه قانونی و ملی خود را انجام دهم. صورت مساله کاملا روشن است.
محمود اسلامیان
به عنوان مسوول اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و منتخب ۲۸۰۰ تولیدکننده فعال اقتصادی استان اصفهان، طی سه ماه گذشته دهها جلسه برگزار کردیم تا شرایط سخت تولید کشور را برای مسوولان ذیربط تشریح کنم و وظیفه قانونی و ملی خود را انجام دهم. صورت مساله کاملا روشن است. ۱ - غرب و در راس آن آمریکا، ایران را هدف قرار داده است. این تنگناها از طریق مصوبات تحریمی سازمان ملل و اقدامات فشرده دیپلماتیک در حال انجام است. نتیجه این اقدامات مشکلات واحدهای تولیدی در تامین مواد اولیه و قطعات یدکی و نقدینگی ارزی از طریق برونمرزی است. تولید کشور با مشکلات جدیدی در این راستا مواجه شده که قبلا با آن درگیر نبوده است. تولید و کارآفرینان کشور در خط مقدم مبارزه قرار گرفتهاند.
۲ - به علت افزایش حجم نقدینگی و تورم ناشی از آن، مسوولان محترم بانک مرکزی و بانکهای استانی ماموریت یافتهاند به هر شکل ممکن نقدینگی را جمعآوری نمایند. متاسفانه به علت عدمنگرش سیستمی در این حرکت برای درست کردن ابرویی ممکن است چشم را کور نمایند. بارها گفته شده است که تولید کشور از منابع خارجی محروم شده، دریغ نمودن منابع داخلی از آن ضربهای مضاعف و جبرانناپذیر خواهد بود و این دقیقا همان است که سیاستمداران غربی میخواهند. در فرآیند کنترل نقدینگی به حفظ اشتغال موجود به عنوان یک اولویت باید نگریست. جناب آقای دکتر مظاهری در نشست روسای اتاقهای کشور این اولویت را نیز پذیرفتند. لیکن بانکهای کشور بیمحابا به فشار بر تولید کشور افزودهاند. این فشارها از احضار مدیران و توقیف اموال شروع شده و به بازداشت ختم میشود.
خبر: مدیرعامل شرکت کافیکولا که از فعالان اقتصادی کشور است، به دعوت بانک رفاه برای مذاکره به شعبه مربوطه دعوت و سپس با حکم جلب به زندان هدایت میشود. هرچند ریاست محترم دادگستری اصفهان نهایت مساعدت را داشتهاند، ولی قوانین کار خود را میکند.
سوال این است: از بازداشت کارآفرین که زندگی خود را صرف خدمت به کشور نموده، چه چیزی عاید بانک میشود؟ تکلیف ۱۰۰۰نفر کارگر مستضعف که چشم امیدشان به حرکت مجموعه تولیدی است، چیست؟ آیا حساب کردهاید که پرداخت یک سال حقوق بیکاری به این تعداد دقیقا معادل طلب بانک است؟ آیا این روند برای سایر کارآفرینان که مسائل مشابهی به دلیل شرایط اقتصادی کشور دارند، در راه است؟ فاین تذهبون، به کجا میرویم؟
آیا این همان مسیری نیست که دشمنان قسم خورده نظام میخواهند.
از محضر مقام معظم رهبری که همواره مدافع تولید بودهاند، از حضور ریاست محترم جمهوری اسلامی استدعا دارم دستور فرمایند نظام بانکی کشور با توجه به شرایط خاص اقتصادی در برخورد با کارآفرینان ملاطفت بیشتری نشان دهند تا امکان ادامه حیات با نشاط تولید کشور را فراهم سازند.
ارسال نظر