پرداخت وام 60 میلیون تومانی به بازنشستگان+ جزئیات

محمد اسدی، رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی، با تشریح جزئیات پرداخت تسهیلات به بازنشستگان در گفتگو با صداوسیما گفت: امسال برای ۳۳۰ هزار نفر وام قرض‌الحسنۀ ۶۰ میلیون تومانی در نظر گرفته شده و کانون‌های بازنشستگان، پرداخت این تسهیلات را بر اساس سهمیه و نوبت‌بندی از پیش انجام‌شده دنبال می‌کنند.

وی با اشاره به افزایش مبلغ این وام نسبت به سال گذشته اظهار کرد: مبلغ وام قرض‌الحسنۀ بازنشستگان امسال از ۵۰ میلیون تومان به ۶۰ میلیون تومان افزایش یافته و بانک رفاه کارگران و سازمان تأمین اجتماعی منابع آن را تأمین می‌کنند.

اسدی افزود: این تسهیلات به‌صورت غیرحضوری پرداخت می‌شود و بازنشستگان برای دریافت آن نیازی به مراجعه به بانک، ارائۀ سند یا معرفی ضامن ندارند و پس از رسیدن نوبت، مبلغ وام به حساب آن‌ها واریز می‌شود.

رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی با بیان اینکه سهمیۀ پرداخت وام میان استان‌ها تقسیم می‌شود، گفت: هر ماه تعدادی از این تسهیلات بر اساس سهمیۀ سرانه در اختیار کانون‌های بازنشستگان استانی و شهرستانی قرار می‌گیرد و بازنشستگانی که از قبل در کانون‌ها ثبت‌نام و نوبت‌گیری کرده‌اند، به‌ترتیب از این وام بهره‌مند می‌شوند.

وی تأکید کرد: برای این تسهیلات محدودیت وجود دارد و بازنشستگانی که در سال ۱۴۰۳ این وام را دریافت کرده‌اند، امکان ثبت درخواست مجدد برای دریافت وام امسال را ندارند.

اسدی در ادامه با اشاره به دیگر حمایت‌های مالی از بازنشستگان گفت: یکی از این حمایت‌ها از طریق سامانۀ بتای بانک رفاه کارگران ارائه می‌شود که بازنشستگان می‌توانند از آن برای خرید اقساطی کالا استفاده کنند.

به گفتۀ وی، این طرح با حدود ۱۴ هزار مرکز خرید قرارداد دارد و بازنشستگان می‌توانند بر اساس اعتبارسنجی انجام‌شده و تأیید بانک، تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار خرید دریافت کنند.

رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی توضیح داد: بازنشسته برای استفاده از این اعتبار نیازی به مراجعه به بانک ندارد و می‌تواند با مراجعه به مراکز خرید طرف قرارداد، کالای مورد نیاز خود را به‌صورت اقساطی خریداری کند؛ مشروط بر اینکه میزان اقساط با توجه به حقوق دریافتی او از سقف تعیین‌شده بیشتر نشود.

اسدی همچنین از امکان استفاده بازنشستگان از اعتبار خرید بانک رفاه تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: این تسهیلات نیز صرفاً برای خرید کالا در نظر گرفته شده و بانک، اعتبار متقاضی را بر اساس وضعیت تسهیلاتی و توان بازپرداخت او بررسی می‌کند.

وی افزود: در این نوع تسهیلات نیز میزان اقساط و تعهدات قبلی بازنشسته در اعتبارسنجی مؤثر است و در صورتی که شرایط بازپرداخت و سقف تعیین‌شده رعایت شود، امکان استفاده از اعتبار خرید فراهم خواهد بود.

اسدی در پایان، وام قرض‌الحسنۀ ۶۰ میلیون تومانی، اعتبار خرید تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان از طریق مراکز طرف قرارداد و اعتبار خرید تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان بانک رفاه را از جمله حمایت‌های مالی پیش‌بینی‌شده برای بازنشستگان تأمین اجتماعی عنوان کرد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.