صالحی امیری: دولتمردان موظف به دفاع از هویت، تاریخ و امنیت مردم هستند

سید رضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شامگاه امشب (دوشنبه) در مراسم تجلیل از خبرنگاران که در هتل لاله تهران برگزار شد، با بیان اینکه از همه خبرنگاران قدرشناسی می‌کنم و این دستگاه متعلق به شماست، اظهار کرد: تاریخ شفاهی خبرنگاران را ثبت و ضبط می‌کنیم و اکنون هم ضبط تاریخ شفاهی از پیشکسوتان خبرنگار آغاز شده است.

وی با اشاره به اینکه تاریخ شفاهی یعنی کشف حقیقت و روایت دیروز برای امروز و فردا است، گفت: تاریخ شفاهی جنگ برای میراث فرهنگی را شما باید بیان کنید.

173031848

صالحی امیری ادامه داد: بقای نظام سیاسی به بقای جامعه و بقای ایران بزرگ گره خورده است و ما از ایران صحبت می‌کنیم؛ ایران یعنی ارزش‌های بنیادی، هویت، تمدن، تاریخ، اسطوره، شعر و انبوه روایت‌های تلخ و شیرین.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: یکی از شخصیت‌های منطقه که به تازگی با رئیس جمهور ملاقات داشت نکته مهمی را عنوان کرد و گفت به شخصیت کاخ سفید گفتم که قبل از هر تصمیمی درباره ایران باید این کشور را بشناسید. شما می‌توانید ایران را منهدم کنید اما فرهنگ و تمدن آن را نه، چرا که ایرانیان با جان و دل از سرزمین خود دفاع می‌کنند و اگر کشته شوند به شهادت خود افتخار می‌کنند.

وی با تاکید براینکه همه ما در یک کشتی نشسته‌ایم و به دنبال دفاع از ایران عزیز هستیم، تصریح کرد: ما موظف به حفظ و صیانت از ایران و نظام سیاسی هستیم و همه دولتمردان موظف به دفاع از هویت، تاریخ، امنیت و معیشت مردم هستند.

173031849

 

صالحی امیری در ادامه افزود: در سفری که برای شرکت در نشست یونسکو به کره سفر کرده بودم برای الموت احساس غرور کردم. در بین ۱۷۶ کشور با ۳۳ اثر وقتی یونسکو پرونده ایران را اعلام کرد حتی یک نفر از کل اعضا ایرادی به پرونده نگرفت‌ و این یعنی ایران به مثابه خورشیدی است که می‌درخشد و همه به آن اعتراف دارند.

در پایان این مراسم از تابلوی یادمان خبرنگاران فعال میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی رونمایی شد و عکس و نام خبرنگار ایرنا هم در این تابلو درج شده و قرار است در وزارتخانه نصب شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.