واکنش پزشکیان به حواشی پیام رهبر انقلاب درباره تفاهمنامه آتشبس؛ برخی افراد که دنبال تفرقه بودند، از این موضوع سوءاستفاده کردند +فیلم
چندثانیه :
رئیس جمهور گفت: پس از پیام رهبر انقلاب درباره مذاکرات، برخی از افرادی که دنبال تفرقه و اهداف جریانات سیاسی خودشان بودند، از این موضوع سوءاستفاده کردند.
مسعود پزشکیان رئیسجمهوری در گفتوگو با مردم با اشاره به اینکه وجود رهبری برای ما نقطه قوت است، اظهار داشت: پس از پیام رهبر انقلاب درباره مذاکرات، برخی از افرادی که دنبال تفرقه و اهداف جریانات سیاسی خودشان بودند، از این موضوع سوءاستفاده کردند.
وی گفت: رهبری فرموده بودند که اگر سهچهارم اعضای شعام موافق باشند، من هم موافقم. در رأیگیری به جای سهچهارم، ۱۲ سیزدهم اعضا موافق بودند و به همین دلیل رهبر انقلاب هم موافقت کردند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.