زمان جلسه هیات رئیسه فدراسیون فوتبال با حضور قلعه‌نویی + جزئیات

امیر مهدی علوی، سخنگوی فدراسیون فوتبال در یک گفت‌وگوی تلویزیونی درباره زمان برگزاری جلسه هیات رئیسه فدراسیون فوتبال برای تعیین تکلیف امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی گفت: امیر قلعه‌نویی در جلسه آینده هیات رئیسه فدراسیون فوتبال، برای ارائه برنامه‌های مرتبط به جام ملت‌های حضور پیدا می‌کند تا با برنامه‎‌ریزی صورت گرفته و تجارب جام جهانی و شرایط خاصی که وجود دارد، تیم ملی بتواند بهترین نتیجه مدنظر مردم را کسب کند.

وی درباره اینکه قرار بود این هفته جلسه هیات رئیسه فدراسیون فوتبال تشکیل شود، تصریح کرد: برگزاری جلسه در این هفته قطعی نشده بود و نشست هیات رئیسه فدراسیون فوتبال هفته آینده برگزار خواهد شد تا برنامه‌ها به سرعت برای حضور در جام ملت‌های آسیا در مسیر اجرایی قرار بگیرد.

خبر مرتبط
چرا سرمربی تیم ملی نشست خبری برگزار نمی کند؟/ قلعه نویی خط قرمز است؟

سوال مهم اصحاب رسانه از سرمربی تیم ملی این است که شما چرا یک‌بار هم که شده در یک نشست خبری مقابل اصحاب رسانه حاضر نمی‌شوید و پاسخگوی خبرنگاران نیستید و هر بار با حضور در یک برنامه تلویزیونی خاص که این روزها به حامی صد درصدی شما تبدیل شده است در وضعیت متکلم وحده قرار گرفته و هر آنچه دوست دارید می‌گویید و حتی در معرض یک سوال مهم و چالشی قرار نمی‌گیرید؟

علوی درباره همکاری نکردن برخی از باشگاه‌ها در بازیکن دادن به تیم جوانان که مسابقات مقدماتی جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا را در شهریورماه پیش‌رو دارد، یادآور شد: تیم خوبی در رده جوانان تشکیل شده است و کادر خوب و جوانی برای تیم انتخاب شده که بلافاصله پس از انتخاب، اردوها را شروع کردند. از اکثر باشگاه‌ها که همکاری کردند، نهایت سپاس را دارم. قبول دارم که باشگاه‌ها روی بازیکنان حساب باز کرده‌اند اما تیم جوانان مسابقات مهمی در پیش دارد و یکی دو باشگاهی که بازیکنان‌شان حضور نداشتند اجازه بدهند در موقعیت کم باقی مانده تا شروع بازی‌ها، نفرات دعوت شده به اردو بروند تا هماهنگی لازم را پیدا کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.