ادعای نتانیاهو درباره شرط ترامپ برای هستهای شدن عربستان/ سعودی ها به توافق ابراهیم می پیوندند
ایسنا : نتانیاهو از موضع رئیس جمهور آمریکا درباره مشروط کردن توافق هستهای غیرنظامی با عربستان به عادیسازی روابط ریاض با اسرائیل استقبال کرد.
دفتر بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد که پیوستن عربستان سعودی به توافقهای موسوم به «ابراهیم» یک جهش تاریخی در مسیر تحقق صلح ادعایی در منطقه خاورمیانه خواهد بود.
طبق گزارش شبکه قدس، دفتر نخستوزیر رژیم صهیونیستی همچنین مدعی شد پیوستن عربستان به این توافقها بر پایه نتایج جنگ با ایران و «از موضع قدرت» صورت خواهد گرفت.
این موضعگیری پس از آن مطرح شد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد موافقت واشنگتن با برنامه هستهای غیرنظامی عربستان، مشروط به عادیسازی روابط این کشور با رژیم صهیونیستی است.
ترامپ تأکید کرد که اجازه اجرای برنامه هستهای غیرنظامی برای عربستان تنها در صورتی نهایی خواهد شد که ریاض به توافقهای عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی بپیوندد.
استقبال سریع نتانیاهو از این شرط نشاندهنده رضایت و ذوقزدگی تلآویو از پیوند خوردن پرونده هستهای عربستان با پروژه عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی است؛ موضوعی که این رژیم آن را یکی از مهمترین اهداف راهبردی خود در منطقه میداند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
- فروش اف-۳۵ آمریکا به عربستان کلیدخورد/ ترامپ توافق نهایی را امضا کرد
- واکنش ترامپ به اظهارات اخیر شهردار نیویورک/ نتانیاهو در آمریکا بازداشت نخواهد شد
- یک تصمیم جنجالی در اسرائیل/ هزینه حفاظت از خانواده نتانیاهو تا آخر عمر چقدر است؟
- معامله اتمی اسلامآباد در خلیجفارس
- تصمیم جنجالی در اسرائیل/ محافظت از نتانیاهو مادامالعمر شد