شنیده شدن صدای انفجار در اصفهان/ علت چیست؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۸۳۱۶۹ سایت خوان

مهر : مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از اجرای عملیات انهدام کنترل‌شده مهمات عمل‌نکرده در مناطق جنوبی و غربی استان اصفهان خبر داد.

شنیده شدن صدای انفجار در اصفهان/ علت چیست؟

منصور شیشه‌فروش با اشاره به فعالیت تیم‌های فنی در مناطق جنوبی و غربی استان اصفهان اظهار کرد: از صبح امروز عملیات پاکسازی و انهدام کنترل‌شده مهمات عمل‌نکرده باقی‌مانده از دوران جنگ رمضان، توسط تیم‌های تخصصی و فنی در حال انجام است.

وی با بیان اینکه این عملیات در محدوده شهرهای بهارستان، شهر ابریشم، و مناطق کوهستانی صفه متمرکز است، افزود: با توجه به ضرورت پاکسازی این مناطق از هرگونه خطر احتمالی، تیم‌های فنی از ساعات اولیه صبح امروز عملیات خود را آغاز کرده‌اند و این فرآیند تا ساعات بعدازظهر ادامه خواهد داشت.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ضمن درخواست از مردم برای حفظ آرامش، تصریح کرد: صداهای شنیده‌شده در این محدوده‌ها، کاملاً کنترل‌شده و مربوط به فعالیت تیم‌های خنثی‌سازی است؛ لذا از شهروندان عزیز تقاضا می‌شود به شایعات توجه نکنند و بدانند که هیچ حادثه یا مورد غیرمنتظره‌ای رخ نداده است.

شیشه‌فروش خاطرنشان کرد: هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های ذی‌ربط انجام شده و عملیات پاکسازی با رعایت کامل پروتکل‌های ایمنی صورت می‌گیرد تا ضریب امنیت مناطق مذکور به طور کامل ارتقا یابد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن