کشتی جنگی کویت هدف قرار گرفت
سرتیپ ستاد سعود عبدالعزیز العطوان، سخنگوی وزارت دفاع کویت در بیانیه شماره ۷۲ این وزارتخانه گفت: نیروهای مسلح، یک فروند موشک بالستیک، پنج فروند موشک کروز و ۳۳ فروند پهپاد را رصد و با آنها مقابله کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت دفاع کویت، وی اضافه کرد: در این حمله، چند زیرساخت حیاتی و غیرنظامی هدف قرار گرفت و ترکشها در نقاطی از کشور سقوط کرد که خسارتهایی را برجای گذاشت.
روابط عمومی ارتش اعلام کرد: در پاسخ به ادامه تجاوزات مکرر استکبار جهانی، ارتش جمهوری اسلامی ایران، مراکز راهبردی ارتش تروریستی آمریکا در کویت و شناور متخاصم دشمن را هدف حملات پهپادی و موشکی قرار داد.
العطوان افزود: یکی از شناورهای نیروی دریایی کویت آسیب دید و سه نیروی نظامی زخمی شدند که درمان لازم را دریافت کردند و وضعیت آنها پایدار است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.