هشدار جدی انصارالله یمن به شرکت‌های هواپیمایی

یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن از حمله با چند موشک بالستیک و پهپاد به فرودگاه بین‌المللی ابها در پاسخ به حمله عربستان به فرودگاه بین‌المللی صنعا خبر داد و اشاره کرد که این عملیات با موفقیت به اهداف خود دست یافت.

به گزارش المسیره، سریع اشاره کرد که عربستان با انجام چند حمله هوایی، فرودگاه صنعا را هدف قرار داد تا آن را به روی پروازهای انسان دوستانه که بیماران و افراد گرفتار منتقل می‌کرد، ببندد.

وی توضیح داد که انصارالله یمن با جنگنده‌های عربستان برای مقابله با حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا درگیر شده است.

وی بیان کرد که عربستان با تصمیم نسنجیده و حمله ظالمانه به فرودگاه صنعا مسئولیت کامل پیامدهای وخیم پیرامون آن را برعهده دارد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت که حمله عربستان به دشمن صهیونیستی و آمریکایی خدمت می‌کند و پیامدهایی را به دنبال خواهد داشت.

سریع در ادامه بر اصرار انصارالله یمن بر موضع حق خود در مقابله با تجاوز و رفع محاصره ناعادلانه علیه یمن تاکید کرد.

وی در ادامه به تمامی شرکت‌های هواپیمایی هشدار داد تا از عبور از حریم هوایی عربستان خودداری کنند و هشدارهای انصارالله را تا زمان لغو محاصره فرودگاه بین‌المللی صنعا جدی بگیرند.

سریع در ادامه از ایران به خاطر کمک‌های آن به یمن در رفع محاصره فرودگاه بین‌المللی صنعا و انجام پروازهای بشردوستانه از مبدا و به مقصد این فرودگاه قدردانی کرد.

پیش از این تجمعات گسترده مردمی در شماری از استان‌های یمن در مخالفت با حمله عربستان، حمایت از نیروهای مسلح یمن و تقدیر از موضع ایران در شکستن محاصره شکل گرفت.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.