موضع‌گیری جدید بدر عبدالعاطی درباره مذاکرات ایران و آمریکا

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۸۰۳۵۲ سایت خوان

ايسنا : وزیر خارجه مصر اعلام کرد:این کشور از تلاش‌های صورت گرفته برای تسهیل مذاکرات میان واشنگتن و تهران حمایت می‌کند.

موضع‌گیری جدید بدر عبدالعاطی درباره مذاکرات ایران و آمریکا

 بدر عبدالعاطی، وزیر خارجه مصر تأکید کرد: از تلاش‌های صورت گرفته برای تسهیل مذاکرات میان واشنگتن و تهران حمایت می‌کنیم و به صورت روزانه با طرف‌های ذیربط در ارتباط هستیم.

طبق گزارش الجزیره، وی گفت: باید آتش‌بس در لبنان اجرا شود و اسرائیل به طور کامل عقب‌نشینی کند.

وی همچنین در گفتگوی تلفنی با محمد مصطفی، نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین بر اهمیت اجرای کامل مرحله نخست طرح دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا درباره غزه و فراهم کردن شرایط برای انتقال به مراحل بعدی تأکید کرد.

عبدالعاطی اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و یورش مکرر به مسجد الاقصی را محکوم و بر مخالفت با سیاست‌های الحاق و شهرک‌سازی تأکید کرد.

عبدالعاطی در سخنان دیگری تأکید کرد که امنیت و ثبات مصر با امنیت و ثبات مدیترانه و اتحادیه اروپا مرتبط است و مصر به نقش محوری خود در حمایت از امنیت منطقه‌ای ادامه می‌دهد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن