فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: انتقام خون امام شهید هرگز فراموش نخواهد شد/ فرزندان ملت در نیروهای مسلح «دست به ماشه» آماده شلیک به قلب دشمن هستند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۷۶۵۶۷ سایت خوان

فرمانده قرارگاه خاتم در پیامی اظهار داشت: آرمان مقدس فتح قدس و انتقام خون امام شهید هرگز فراموش نخواهد شد؛ ما منتظر کوچک‌ترین لغزشی از سوی دشمن متجاوز هستیم تا درسی فراموش‌نشدنی و پایان‌بخش به آن‌ها بدهیم.

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: انتقام خون امام شهید هرگز فراموش نخواهد شد/ فرزندان ملت در نیروهای مسلح «دست به ماشه» آماده شلیک به قلب دشمن هستند

سرلشکر عبداللهی، فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء (ص) در پیامی‌خطاب به ملت قهرمان ایران گفت: مقاومت و بعثت دوباره شما، فصل نوینی را در تحولات بین‌الملل رقم زد و جمهوری اسلامی‌ایران را در قامت یک «قدرت جهانی اثرگذار» تثبیت کرد. فرزندان شما در نیروهای مسلح، به‌ویژه فرماندهان شهید که تربیت‌یافتگان اصیل مکتب امام خمینی (ره) و امام خامنه‌ای شهید بودند، از روز اول نهضت، بغض و عدوات با استکبار و صهیونیسم را جزئی جدانشدنی از ماهیت انقلاب اسلامی‌می‌دانستند و می‌دانند.

خبر مرتبط
پیام جدید فرمانده نیروی هوافضای سپاه + جزئیات

فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی خطاب به مردم، تاکید کرد: گوش به فرمان ولایت باشید و از هر کلامی که اتحاد مقدس شما را به خطر می‌اندازد، دوری کنید.

فرمانده قرارگاه خاتم همچنین اظهار داشت: اتفاقات یک سال اخیر، از جنگ ۱۲ روزه تا «جنگ رمضان»، علیرغم خسارت‌های سنگین و داغِ جانسوزِ شهادت امام شهید، فرماندهان و مردم بی‌گناه، یک فرصت بزرگ برای «تسویه حساب تاریخی» با جنایتکاران فراهم کرد؛ نیرو‌های مسلح به پشتوانه‌ی مردم و با عنایت الهی بر سر آن‌ها آوردند آنچه لایقشان بود.

سرلشکر عبداللهی ادامه داد: اینک مقتدرانه اعلام می‌داریم: توان رزمی، دفاعی و قدرت موشکی، دریایی، پهپادی و پدافند هوایی ما پرقدرت‌تر از گذشته و تحت اوامر فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت‌الله ‌سید مجتبی حسینی خامنه‌ای مدظله‌العالی، ارتقا یافته و فرزندان ملت در نیروهای مسلح «دست به ماشه»، آماده شلیک به قلب دشمن هستند.

وی تصریح کرد: آرمان مقدس فتح قدس و انتقام خون امام شهید هرگز فراموش نخواهد شد؛ ما منتظر کوچک‌ترین لغزشی از سوی دشمن متجاوز هستیم تا درسی فراموش‌نشدنی و پایان‌بخش به آن‌ها بدهیم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن