آماده‌باش اسرائیل برای حملات موشکی ایران

«ایال زمیر» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در حال ارزیابی شرایط با تمامی فرماندهان ارتش این رژیم در پی حمله هوایی به حومه جنوبی بیروت بوده و ارتش اسرائیل خود را برای حملات موشکی ایران آماده می‌کند.

رژیم صهیونیستی امروز (یکشنبه) بار دیگر برخلاف مفاد آتش‌بس ایران و آمریکا و برخلاف خواسته‌های ایران در یادداشت تفاهم مبنی بر پایان درگیری‌ها در همه جبهه‌ها از جمله لبنان، دست به تجاوز به ضاحیه لبنان زده است.

بر اساس اعلام رسانه‌های اسرائیلی، حمله به ضاحیه بیروت، با هماهنگی آمریکا صورت گرفته و فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در جریان این حمله قرار گرفته است.

مقامات اسرائیلی معتقدند که ارزیابی کنونی حاکی از آن است که اسرائیل به نقض آتش‌بس پاسخ خواهد داد و به شلیک موشک به سوی سرزمین‌های اشغالی اقدام خواهد کرد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.