واکنش ترامپ به خبر توقف مذاکرات

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در گفت‌وگو با ان‌بی‌سی اعلام کرد که درباره ایران «بیش از حد صحبت کرده ایم.»

ترامپ روز دوشنبه به وقت محلی به این شبکه تلویزیونی گفت: «اگر بخواهید حقیقت را بگویید، فکر می‌کنم سکوت کردن می‌تواند گزینه بهتری باشد.»

وی  در واکنش به تعلیق مذاکرات میان تهران – واشنگتن به دلیل حملات بی وقفه اسرائیل به لبنان اظهار کرد، پیش از این تصمیم، از آن مطلع نشده بود اما اگر درست باشد، «اشکالی ندارد.»

خبر مرتبط
آخرین مطالبات ترامپ از ایران به روایت فاکس نیوز

فاکس نیوز گزارشی درباره آخرین مطالبات ترامپ از ایران منتشر کرد.

او ادامه داد : «فکر می‌کنم اگر بخواهید حقیقت را بدانید، ما بیش از حد صحبت کرده‌ایم. فکر می‌کنم سکوت کردن بسیار خوب خواهد بود، و این می‌تواند برای مدت طولانی ادامه داشته باشد.»

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: «این به این معنا نیست که ما برویم و شروع به بمباران همه‌جا کنیم. ما محاصره را ادامه خواهیم داد. محاصره یک قطعه فولاد است.»

ترامپ در پاسخ به این سوال خبرنگار شبکه ان بی سی نیوز که آیا می‌تواند ایران را از نظر زمانی تحت فشار قرار دهد، مدعی شد: «فکر می‌کنم می‌توانم هرچقدر آن‌ها بخواهند صبر کنم. آن‌ها در حال از دست دادن ثروت زیادی هستند.» 

 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.