حمایت جدید ترامپ از نخست وزیر ارمنستان/ ماجرا چیست؟

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا از «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان در انتخابات پارلمانی پیش‌روی این کشور حمایت کرد.

ترامپ در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» نوشت: «نخست‌وزیر نیکول پاشینیان، از ارمنستان، دوستی بزرگ و رهبری است که کشورش را قدرتمند، ثروتمند و بسیار امن می‌کند.»

او همچنین افزود: «نیکول از حمایت کامل و تمام‌عیار من برای انتخاب مجدد در هفتم ژوئن ۲۰۲۶ برخوردار است.»

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه مدعی شد پاشینیان دیدگاه او درباره «صلح و شکوفایی» برای ارمنستان و منطقه قفقاز جنوبی را دنبال می‌کند.

ترامپ همچنین اعلام کرد: «به‌زودی ایالات متحده و ارمنستان به‌طور مشترک پروژه «مسیر ترامپ برای صلح و شکوفایی بین‌المللی» را آغاز خواهند کرد؛ پروژه‌ای که قفقاز جنوبی را متحول می‌کند و به شرکت‌های انرژی آمریکایی برای دسترسی از آسیای مرکزی تا ایالات متحده کمک خواهد کرد.»

انتخابات پارلمانی ارمنستان قرار است هفتم ژوئن برگزار شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.