آخرین آمار شهدای جنگ رمضان اعلام شد/ چند نفر در بیمارستان بستری هستند؟

دکتر حسین کرمانپور - رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت و دبیر ستاد برگزاری هفته سلامت ۱۴۰۵ در نشست خبری هفته سلامت که امروز (۲۳ اردیبهشت) برگزار شد، اظهار کرد: هفته سلامت، همواره در فروردین ماه برگزار می‌شد اما به دلیل اینکه درگیر جنگ‌ شدیم، برگزاری هفته سلامت را به اردیبهشت ماه موکول کردیم.

او درباره شعار هفته سلامت سال جاری اظهار کرد: شعار «سلامت پایدار با علم و اقتدار، ایران ماندگار» را انتخاب کرده‌ایم که به نحوی بومی‌سازی شعار سازمان جهانی بهداشت است. این شعار را به دلیل ایستادگی که طی دوران جنگ داشته‌ایم، انتخاب کردیم.

دبیر ستاد برگزاری هفته سلامت ۱۴۰۵ با بیان اینکه «سلامت» همتراز با موضوع امنیت است، توضیح داد: اگر سلامت مردم به خطر افتد، امنیت با خطر مواجه می‌شود.

کرمانپور در عین حال با بیان اینکه نقش رسانه‌ها در دوران جنگ فراموش‌نشدنی است، گفت: وزیر بهداشت از همراهی رسانه‌ها و نقدها ابراز خرسندی می‌کند. سازمان جهانی بهداشت مصوب کرده که به وزارت بهداشت برای آسیب‌های وارده در جنگ کمک کند. در همین راستا نیز برخی تصاویری که به سازمان جهانی بهداشت ارائه کرده‌ایم از رسانه‌ها دریافت کرده‌ایم.

کرمانپور درباره ارائه خدمات در دوران جنگ تصریح کرد: کادر درمان به ۴۰هزار مجروح خدمات درمانی و بستری را ارائه داده‌اند. تمام خدمات به صورت رایگان ارائه شده و قاعدتاً می‌بایست رایگان باشد.

او درباره تعداد موارد بستری گفت: در حال حاضر، کمتر از ۴۰ نفر از مجروحان جنگی در بیمارستان‌ها بستری هستند. اگر جنگ ادامه نداشته باشد، تعداد مجروحان بستری تا دو هفته دیگر به صفر نفر می‌رسد.

کرمانپور درباره تعداد شهدا توضیح داد: براساس آمار وزارت بهداشت، ۳هزار و ۴۸۳ نفر شهید شده‌اند.

او درباره خدمات ارائه‌شده توضیح داد: حدود ۱۳۰۰ عمل جراحی در دوران جنگ انجام شد و این در حالی است که در دوران نوروز قرار داشتیم. آمار و ارقام نشان می‌دهد که ۲۵۱۵ نفر در محل حادثه درمان شده‌اند.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت با بیان اینکه تقریبا تمام دانشگاه‌های علوم‌پزشکی درگیر جنگ شدند، گفت: تمام دانشگاه‌های علوم‌پزشکی به جز دانشگاه علوم‌پزشکی خراسان شمالی درگیر جنگ شدند. این دانشگاه نیز به افرادی که به این استان رفته بودند، خدمات ارائه داد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.