ادامه تلاشهای دیپلماتیک قطر/ نخستوزیر این کشور با شهباز شریف گفتوگو کرد
روابط عمومی دفتر نخست وزیری پاکستان در اسلامآباد اعلام کرد: شهباز شریف امروز در تماس تلفنی از جانب شیخ محمد بن عبدالرحمان آل جاسم آل ثانی، مواضع پاکستان را پیرامون آخرین تحولات خاورمیانه تشریح کرد.
این سومین گفت وگوی وزیر امور خارجه قطر با نخست وزیر پاکستان طی ۳ روز گذشته محسوب می شود. آل ثانی پیش از سفر اخیرش با واشنگتن نیز با شهباز شریف به صورت تلفنی گفت وگو انجام داد.
براساس این گزارش، طرفین در مورد تحولات جاری منطقهای تبادل نظر و پیشرفت تلاشهای جاری صلح در منطقه را بررسی کردند.
نخستوزیر پاکستان از حمایت مستمر و پایدار قطر از ابتکارات صلح پاکستان صمیمانه قدردانی کرد. دو طرف بر اهمیت تعامل سازنده همه طرفها برای تضمین موفقیت تلاشهای جاری صلح تأکید کردند.
شهباز شریف افزود که وی مشتاقانه در انتظار سفر قریب الوقوع امیر قطر به پاکستان است.
به گزارش ایرنا، «محمد بن عبدالرحمان آل ثانی» نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر در دیدار با «جی دی ونس» معاون رئیسجمهور آمریکا در واشنگتن، بر ضرورت کاهش تنشهای منطقهای و حمایت از تلاشهای دیپلماتیک برای دستیابی به توافقی جامع تأکید کرد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.