واکنش مخبر به سفر قریبالوقوع ترامپ به چین؛ باید به جای ژست فاتحانه، از زاویه دید شرق به افول تمدن غرب بنگرد
مهر :
مشاور و دستیار مقام معظم رهبر انقلاب نوشت: ترامپ به عنوان یک بازنده به پکن سفر خواهد کرد و باید به جای ژست فاتحانه، از زاویه دید شرق به افول تمدن غرب بنگرد.
محمد مخبر مشاور و دستیار مقام معظم رهبری در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، در واکنش به تحولات اخیر منطقه و سفر پیش روی رییس جمهور آمریکا به چین، اظهار کرد: تنشزایی در تنگه هرمز و دومینوی شکست برابر ایران، به تنزل هژمون امریکا ختم شده [است].
وی با بیان آنکه محور شرق، به هویت تاریخی خود بازگشته و برای ترسیم ژئوپلتیک جدید منطقه برنامه دارد، تاکیدکرد: ترامپ به عنوان یک بازنده به پکن سفر خواهد کرد و باید به جای ژست فاتحانه، از زاویه دید شرق به افول تمدن غرب بنگرد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.