اظهارات فرمانده سابق ناتو درباره ذخایر موشک های تاماهاوک آمریکا/ در جنگ با ایران رادارهای زیادی از دست دادیم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۶۷۴۶۱ سایت خوان

ايسنا : ژنرال آمریکایی و فرمانده سابق ناتو گفت: موجودی فعلی موشک‌های تاماهاوک ما به زیر ۵۰ درصد کاهش یافته است.

اظهارات فرمانده سابق ناتو درباره ذخایر موشک های تاماهاوک آمریکا/ در جنگ با ایران رادارهای زیادی از دست دادیم

ژنرال آمریکایی و فرمانده سابق ناتو گفت در جنگ با ایران رادارهایی از دست دادیم که جایگزینی آنها مشکل است.

 ژنرال «وسلی کلارک» در گفت‌وگویی با شبکه خبری سی.ان.ان همچنین گفت: «موجودی فعلی موشک‌های تاماهاوک ما به زیر ۵۰ درصد کاهش یافته است. ما حدود یک سوم از ظرفیت رهگیری موشک‌های بالستیک و نیمی از موجودی موشک‌های ارتفاع بالای تاد خود را استفاده کرده‌ایم.»

وی در ادامه افزود: «جایگزینی آنها چنین سال طول می‌کشد. همچنین کشتی‌های فعال ما در منطقه نیازمند تعمیر هستند و این خودش یک عملیات بزرگ محسوب می‌شود.»

این ژنرال سابق ناتو همچنین خاطرنشان کرد: « هزینه مهمات در جنگ با ایران به ۲۵ میلیارد دلار رسیده است، اما تولید و جایگزینی این تجهیزات از خود پول مهمتر است.»

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن