بارزانی به امارات رفت

«نیچروان بارزانی» رئیس اقلیم کردستان عراق که امروز (چهارشنبه) در جریان یک سفر رسمی وارد ابوظبی شد، مورد استقبال محمد بن زاید رئیس امارات قرار گرفت.

ریاست دولت اقلیم کردستان عراق اعلام کرد این سفر بارزانی در راستای تقویت روابط دو طرف و بررسی راهکارهای توسعه همکاری مشترک در زمینه‌های مختلف انجام گرفته است.

روز شنبه، پادشاه بحرین به امارات رفت و با مقامات این کشور از جمله بن زاید دیدار و درباره روابط دوجانبه منامه ـ ابوظبی و آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگو کرد.

خبر مرتبط
امارات از اوپک و اوپک‌ پلاس خارج می‌ شود

امارات متحده عربی اعلام کرد که از اوپک و اوپک‌پلاس خارج می‌شود.

حمد بن عیسی آل خلیفه، پادشاه بحرین در این سفر  با محمد بن راشد آل مکتوم، حاکم دبی، نخست وزیر و نائب رئیس امارات و محمد بن زاید آل نهیان، ولیعهد ابوظبی و معاون فرمانده عالی نیروهای مسلح امارات دیدار کرد.

آل خلیفه در این سفر درباره روابط برادرانه دو کشور بحرین و امارات و آخرین تغییرات و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی مذاکراتی با مقامات اماراتی داشت.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.