اطلاعیه سپاه درباره صدای انفجار در قم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۶۵۴۵۴ سایت خوان

ایرنا : بنا بر اعلام روابط عمومی سپاه علی بن ابیطالب(ع) قم بخشی از مهمات عمل نکرده در دفاع مقدس رمضان توسط رزمندگان سپاه استان تا دقایقی دیگر منهدم می‌شود.

اطلاعیه سپاه درباره صدای انفجار در قم

در اطلاعیه سپاه آمده‌ است: در بازه زمانی ساعت ۱۱ تا ۱۲ ظهر امروز سه شنبه اول اردیبهشت ماه ، بخشی از مهمات عمل نکرده در دفاع مقدس رمضان توسط رزمندگان سپاه استان قم منهدم خواهد شد، بنابراین، صدای انفجار ناشی از عملیات فنی بوده و جای هیچ‌گونه نگرانی برای شهروندان وجود ندارد.

گفتنی است رژیم صهیونیستی و آمریکا روز شنبه ۹ اسفند ماه ۱۴۰۴ در حالی حوالی ساعت ۹:۴۰ صبح حملات گسترده‌ای علیه مناطقی در مرکز تهران را آغاز کردند که دور چهارم مذاکرات ایران و ایالات متحده پس از جنگ ۱۲ روزه، در ژنو و به میزبانی سلطنت عمان در حال برگزاری بود. اما ایستادگی نظام و ملت و رشادت نیروهای نظامی کشورمان دشمن زبون را در تحقق اهداف شوم خود ناکام و زمین‌گیر کرد تا در نهایت مجبور به پذیرش آتش‌بس بر اساس شروط ایران شد اما بار دیگر بدعهدی خود را نشان داد و مذاکرات اسلام‌آباد را با تکرار خواسته‌های زیاده‌خواهانه به شکست کشاند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن