ترافیک در آزادراه‌های تهران و کرج سنگین شد/ بارش باران و مه گرفتگی در ارتفاعات

ایمان محرابی‌نیا، مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور با اشاره به آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور اظهار داشت: در حال حاضر ترافیک در محور هراز در مسیر رفت و برگشت محدوده بایجان، مسیر شمال به جنوب حدفاصل وانا تا شنکلده و مسیر جنوب به شمال محدوده سه‌راهی چلو سنگین است.

خبر مرتبط
آخرین وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور

جانشین رییس پلیس راه راهور فراجا از بازگشایی محور چالوس و برقراری تردد دوطرفه در این مسیر خبر داد و آخرین وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور را تشریح کرد.

وی افزود: محور فیروزکوه نیز در مسیر شمال به جنوب محدوده امیری و حدفاصل دماوند تا گیلاوند با ترافیک سنگین مواجه است. همچنین در آزادراه پردیس - تهران محدوده تونل شماره ۲ و محور قدیم بومهن - تهران محدوده پیچ‌های جاجرود نیز ترافیک سنگین گزارش شده است.

محرابی‌نیا با اشاره به تردد روان در برخی محورها تصریح کرد: در حال حاضر تردد در محور چالوس، آزادراه قزوین - رشت و آزادراه تهران - شمال در مسیر رفت و برگشت روان است. همچنین محور فیروزکوه در مسیر جنوب به شمال بدون مشکل خاصی تردد در جریان است.

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور درباره وضعیت جوی هشدار داد: محور فیروزکوه در حال حاضر دارای بارش پراکنده باران و مه گرفتگی در ارتفاعات است؛ لذا رانندگان عزیز حتما روشنایی خودرو را در طول روز روشن نگه داشته و سرعت مطمئنه را رعایت کنند. سایر محورهای شمالی فاقد مداخلات جوی هستند.

ترافیک سنگین در آزادراه‌های تهران و کرج

محرابی‌نیا در ادامه به وضعیت ترافیکی پایتخت اشاره کرد و گفت: در آزادراه قزوین - کرج - تهران نیز ترافیک سنگین در حدفاصل حسین‌آباد تا امام‌زاده طاهر و محدوده‌های استاندارد، پل فردیس و پارک چیتگر حاکم است. همچنین آزادراه قم - تهران در حدفاصل شکرآباد تا شهر آفتاب با ترافیک سنگین مواجه است.

وی در پایان به رانندگان درباره محورهای مسدود هشدار داد و خاطرنشان کرد: محور قدیم بستان‌آباد - میانه حدفاصل قره‌چمن تا میانه مسدود بوده و تردد از مسیر جایگزین قره‌چمن - راه فرعی هشترود - میانه انجام می‌شود. همچنین آزادراه تبریز - زنجان حدفاصل عزیزکندی تا قویون‌قشلاقی در مسیر رفت و برگشت مسدود است و رانندگان باید از مسیر جایگزین سه‌راهی عزیزکندی به هشترود و هشترود به قویون‌قشلاقی تردد کنند.

وی از رانندگان خواست پیش از سفر حتما از آخرین وضعیت راه‌ها از طریق سامانه ۱۴۱ و سایت مرکز مدیریت راه‌های کشور اطلاع کسب کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.