هشدار مقام سابق نظامی آمریکا درباره هرگونه عملیات زمینی علیه ایران / لشکر هوابرد در مقابل نیروهای کاملا مسلح هیچ شانسی ندارد

 «رندی منر» سرلشکر بازنشسته آمریکایی که سابقه خدمت در لشکر ۸۲ آمریکا را دارد در گفت‌وگو با یک شبکه آمریکایی در برابر عواقب هرگونه تجاوز زمینی به تمامیت ارضی ایران هشدار داد.

او در گفت‌وگو با شبکه آمریکایی «سی ان ان» گفت: «شاید فقط ۷ هزار یا ۸ هزار تفنگدار دریایی و چترباز به خاورمیانه اعزام شده باشد، این رقم بسیار اندک است. در جنگ عراق بیش از ۲۰۰ هزار نیرو اعزام شده بودند.»

این سرلشکر بازنشسته تأکید کرد: «پس این تفکر که تکاورهای دریایی هوابرد که تجهیزات بسیار سبکی به همراه خود دارند می‌توانند اقدامی جز تصرف یک جزیره کوچک انجام دهند یک توهم است، در حالی که حتی برای تصرف یک جزیره هم هدف قرار خواهند گرفت.»

او افزود: «من به‌عنوان فرمانده گروهان لشکر ۸۲ خدمت کرده‌ام. در زمان سقوط شاه ایران به ما دستور آماده‌باش دادند تا برای تصرف فرودگاه تهران آماده باشیم اما عقل سلیم حکم کرد و این عملیات لغو شد چون می‌دانستند یک لشکر هوابرد دربرابر ده‌ها هزار نیروی کاملا مسلح و آماده هیچ شانسی ندارد.»

هشدار سرلشکر بازنشسته آمریکایی دربرابر هرگونه ماجراجویی علیه تمامیت ارضی ایران به این دلیل است که نیروهای مسلح ایران آمادگی کامل خود را برای مقابله با هرگونه خطا و دست درازی به خاک شان از سوی نیروهای آمریکایی، اعلام کرده است.

امیر سرتیپ علی جهانشاهی فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران اخیرا در بازدید خود از مرزهای کشور با بیان اینکه تمامی تحرکات دشمن در مرزها رصد می‌شود و برای هر سناریویی آماده‌ایم، گفت: «هر وجب از جغرافیای ایران، با هوشیاری و آمادگی رزمندگان محافظت می‌شود.

وی‌ گفت که در نقطه به نقطه مرزهای ایران، آماده مقابله رودر رو با دشمن هستیم.»

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.