اقدام تحسین‌برانگیز «محمدرضا گلزار» درباره مدرسه شجره طیبه میناب

 محمد آشوری تازیانی، استاندار هرمزگان اظهار کرد: محمدرضا گلزار در تماس تلفنی با مسئولان استان، ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های شهدا، آمادگی خود را برای تقبل هزینه‌های بازسازی مدرسه شجره طیبه میناب اعلام کرده است.

وی با اشاره به روحیه همدلی در میان هنرمندان و چهره‌های فرهنگی کشور افزود: این هنرمند همچنین اعلام کرده است که هزینه‌های درمان مجروحان این حادثه را نیز تقبل خواهد کرد.

خبر مرتبط
اقدام جالب باشگاه پرسپولیس به یاد ۱۶۵ شهید مدرسه میناب

باشگاه پرسپولیس، نام ساختمان این باشگاه را به یاد شهدای مدرسه میناب تغییر داد.

استاندار هرمزگان با قدردانی از این اقدام، گفت: همراهی و همدردی هنرمندان و اقشار مختلف جامعه با مردم و خانواده‌های داغدار، نشان‌دهنده همبستگی و احساس مسئولیت اجتماعی در میان چهره‌های فرهنگی کشور است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری هرمزگان در روز سه‌شنبه ۲۶ اسفند، آشوری تازیانی ابراز امیدواری کرد با مشارکت خیرین و همراهی مردم، روند بازسازی این مدرسه هرچه سریع‌تر انجام شود تا دانش‌آموزان منطقه بتوانند در فضایی ایمن به تحصیل ادامه دهند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.