عراقچی: امیدوارم کشورهای منطقه از موضعگیری احساسی خودداری کنند/ جای فشار به ایران باید به آمریکاییها فشار بیاورند
عباس عراقچی به رایزنیهایش با کشورهای منطقه در مورد تحولات اخیر اشاره کرد و گفت: من در این گفتوگوها تاکید کردم که جنگ از نظر ما منطقهای نیست، بلکه جنگ ایران و آمریکاست که در منطقه گسترش پیدا کرده است و ما با کشورهای منطقه به جز رژیم صهیونیستی جنگی نداریم.
وی با بیان اینکه امیدوارم کشورهای منطقه این موضوع را درک کنند و از موضعگیری احساسی در مورد ایران خودداری کنند، افزود: آنها به جای فشار به ایران باید به آمریکاییها فشار بیاورند که این جنگ غیرقانونی و جنایتکارانه را شروع کردند.
رئیس دستگاه دیپلماسی با بیان اینکه آمریکاییها از پایگاههایی که در منطقه دارند برای حمله به ایران استفاده کردند، خاطرنشان کرد: من در رایزنیهایم با وزرای خارجه منطقه، علت حملاتمان به نیروهای آمریکایی در منطقه را توضیح دادم و بر این موضوع تاکید کردم که ما خصومتی با کشورهای منطقه نداریم. ما با کشورهای همسایه طرف نیستیم، با سربازان آمریکایی که در این کشورها ساکن هستند، طرفیم.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.