انفجار یک منزل مسکونی توسط اسرائیل

شبکه المیادین به نقل از خبرنگار خود در جنوب لبنان گفت که ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل در یک عملیات، خانه‌ای دو طبقه را بین شهرهای مروحین و شیحین در جنوب لبنان منفجر کرد.

در این زمینه، شبکه خبری یافا به نقل از منابع لبنانی گزارش داد که پهپادهای رژیم صهیونیستی از نوع کوادکوپتر، بمب‌های انفجاری را در نزدیکی شهر عدیسه در جنوب لبنان، رها کردند.

یافا همچنین به نقل از منابع لبنانی افزود که ارتش رژیم اسرائیل خانه‌ ای را در بین شهرهای مروحین و شیحین در جنوب لبنان منفجر کرد.

رژیم صهیونیستی در اول اکتبر ۲۰۲۴ (۱۰ مهر ۱۴۰۳)، تجاوز خود را به لبنان تشدید و بعد از دو ماه سرانجام روز چهارشنبه هفتم آذر همان سال با میانجیگری آمریکا آتش‌بس را امضا کرد، اما بطور مداوم و بارها آن را نقض کرده است.

بر اساس توافق آتش بس، نظامیان رژیم صهیونیستی می‌بایست در مدت ۶۰ روز از جنوب لبنان خارج می‌شدند، ولی این رژیم برخلاف قوانین بین المللی نظامیان خود را در پنج موقعیت راهبردی در این منطقه نگه داشت و آنجا را ترک نکرد.

توافق آتش‌بس که در نوامبر ۲۰۲۴ (آذر ۱۴۰۳) امضا شد، به جنگ بیش از یک‌ساله میان حزب‌الله و اسرائیل پایان داد؛ با این حال، رژیم صهیونیستی همچنان به حملات خود علیه لبنان ادامه می‌دهد و مدعی است که زیرساخت‌ها و نیروهای نظامی حزب‌الله را هدف قرار می‌دهد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.