حمله آمریکا به یک قایق در اقیانوس آرام/ چند نفر کشته شدند؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۵۰۲۴۹ سایت خوان

فارس : ارتش آمریکا به یک قایق که قاچاق مواد مخدر در شرق اقیانوس آرام می کرد حمله کرد و دو نفر را کشت.

حمله آمریکا به یک قایق در اقیانوس آرام/ چند نفر کشته شدند؟

ارتش ایالات متحده آمریکا اعلام کرد در حمله‌ای به یک شناور مظنون به قاچاق مواد مخدر در شرق اقیانوس آرام، دو نفر کشته شده‌اند.

در بیانیه ارتش آمریکا که روز پنج‌شنبه در شبکه اجتماعی «ایکس» منتشر شد، ادعا شده است: «داده های اطلاعاتی تأیید کرد که این شناور در مسیرهای شناخته‌شده قاچاق مواد مخدر در شرق اقیانوس آرام در حال تردد بوده و در فعالیت‌های مرتبط با قاچاق مواد مخدر مشارکت داشته است.»

بر اساس این بیانیه، در جریان این عملیات هیچ‌یک از نیروهای نظامی آمریکا آسیبی ندیده‌اند.

آمریکا طی ماههای گذشته بارها به قایقهایی که گفته شده مرتبط با شبکه قاچاق مواد مخدر هستند در دریای کارائیب و آبهای ونزوئلا بدون اخطار و هشدارهای قبلی و بدون هیچگونه تلاشی برای بازداشت این افراد مظنون شلیک کرده و تاکنون دهها نفر را کشته است. 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن