سقوط هواپیما در اندونزی + عکس

اندی سلطان یکی از مسئولان تیم امداد و نجات اندونزی امروز در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز، اعلام کرد که بقایای یک فروند هواپیمای ای تی ار ۴۲ مدل ۵۰۰(ATR ۴۲-۵۰۰) شرکت اندونزی ایر ترانسپورت که روز شنبه حوالی منطقه «ماروس» واقع در استان «سولاوسی جنوبی» سقوط کرده بود، توسط نیروهای امدادی در نقاط مختلف اطراف کوه «بولوسارونگ» ( یک هزار و ۵۰۰ کیلومتری شمال شرقی جاکارتا) در منطقه ماروس پیدا شد.

وی با بیان اینکه این هواپیما در اجاره وزارت امور دریایی و شیلات اندونزی بوده، افزود: هفت خدمه این پرواز به همراه سه مسافر که از کارکنان این وزارتخانه بودند. در این میان تاکنون فقط یک جنازه کشف شده است.

محمد عارف انور رئیس آژانس امداد و نجات استان سولاوسی جنوبی اندونزی نیز اعلام کرد که یک هزار و ۲۰۰ نفر از نیروهای امدادی برای یافتن قربانیان به این منطقه اعزام شده اند.

سورجانتو تجاجونو رئیس کمیته ملی ایمنی حمل و نقل اندونزی (KNKT) با بیان اینکه یافته‌های اولیه این نهاد نشان می‌دهد که هواپیما به دامنه کوه برخورد کرده است، تصریح کرد که «ما این را پرواز کنترل‌شده به سمت زمین می‌نامیم و خلبان هم توانست هواپیما را کنترل کند و سقوط عمدی نبود.»

وی افزود: کارشناسان هنوز علت سقوط را مشخص نکرده‌اند.

172658862

هواپیمای ای تی آر ۴۲ یک هواپیمای توربوپراپ منطقه‌ای است که قادر به حمل بین ۴۲ تا ۵۰ مسافر می‌باشد و سقوط این هواپیما در اندونزی اولین بار در یک دهه گذشته می‌باشد. در سال ۲۰۱۵، یک هواپیمای ای تی ار ۴۲ مدل ۳۰۰ ( ATR ۴۲-۳۰۰) شرکت «تریگانا ایر سرویس» در منطقه «پاپوآ» اندونزی به دامنه کوه برخورد کرد و تمام ۵۴ سرنشین آن کشته شدند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.