اسلامی: آژانس نمی تواند درباره مراکز مورد حمله ادعای بازرسی داشته باشد
ايسنا : رییس سازمان انرژی اتمی با بیان این که« باید برای بازرسی آژانس از مراکز هستهای که مورد حمله قرار گرفتند پروتکل وجود داشته باشد تا اجازه این کار داده شود» گفت: آژانس که نه حملات را محکوم کرده و نه دستورالعملی برای این شرایط دارد حق ندارد ادعای بازرسی داشته باشد.
محمد اسلامی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران درباره درخواست مدیرکل آژانس برای بازرسی از سایتهای هستهای که مورد حمله نظامی قرار گرفتهاند، گفت: ما برای بازرسی از محلهایی که مورد حمله قرار نگرفته بود، مجوز دادیم، اما مساله مراکزی است که مورد حمله نظامی قرار گرفتند و باید برای بازرسی از این مراکز پروتکل وجود داشته باشد.
وی گفت: آژانس که نه حملات را محکوم کرده و نه دستورالعملی برای این شرایط دارد حق ندارد ادعای بازرسی داشته باشد. اینکه با فشار سه کشور اروپایی و آمریکا و اسراییل بر ما فشار می آورد برای ما مهم نیست و تاثیرگذار هم نیست.
رییس سازمان انرژی اتمی گفت: مدیرکل باید به دنیا پاسخ دهد چون ممکن است برای هر کشوری اتفاق بیفتد. تاسیسات هسته ای ما تحت نظارت آژزانس بوده و آژانس باید جواب دهد چرا حملات را محکوم نکرد و برای سایتهای هسته ای که مورد حمله قرار می گیرند چه دستورالعمل و پروتکلی دارد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
- اسلامی: اگر توافق شود در پذیرش بازرس آمریکایی از طریق آژانس تجدیدنظر میکنیم
- اسلامی: ارتباط ما با آژانس اتمی همیشه برقرار است
- رئیس سازمان انرژی اتمی: تحت تاثیر حمله به تاسیسات هسته ای ریزش نیرو نداشتیم/ حمله نظامی هیچ تلفاتی در سازمان نداشت
- تسلیت رئیس سازمان انرژی اتمی ایران به سقاب اصفهانی
- اسلامی: برای ساخت ۸ نیروگاه هستهای توافق شده است