والدین پرخاشگر به بلوغ عاطفی نرسیده‌اند

فهیمه فرهمندپور روز پنجشنبه در مراسم اختتامیه ششمین رویداد ملی «شکوه مادری» در مشهد افزود: شکوه مادری یعنی یاد گرفتن این که قطب‌نمای زندگی‌مان را با رضایت خداوند تنظیم کنیم.

وی ادامه داد: باید یاد بگیریم آسایش تن و آرامش روانمان را فدای هوس‌های لحظه‌ای و مقطعی نکنیم و یاد بگیریم از آنچه خدا را راضی می‌کند لذت ببریم و شادی پایدار زندگی خانوادگی را به هیچ چیز دیگری نفروشیم.

رییس شورای فرهنگی اجتماعی خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: مادری که در درون خود بزرگ شود، فرزندانی بزرگ‌تر از خودش تربیت خواهد کرد.بسیاری از پدر و مادرهای امروز که فرزند بیشتری ندارند، به‌خاطر همین «احساس نه‌چندان خوب» نسبت به تجربه فرزندآوری است.

فرهمندپور خاطر نشان کرد: قهرمان باشید و قهرمان آینده بچه‌هایتان بمانید تا آنان نیز فردا همان‌گونه که در شما دیده‌اند، انتخاب کنند، نقش‌آفرینی کنند و ادامه‌دهنده این شکوه باشند.

به گفته وی، این رفتار موجب خواهد شد تا امید به آینده‌ای پربارتر برای خانواده‌های ایرانی رقم بخورد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.