توضیحات مهاجرانی درباره تخلیه تهران/ هشدار بود، به این سادگی امکانپذیر نیست+ فیلم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۲۹۷۳۹ سایت خوان

ایرنا : سخنگوی دولت با اشاره به صحبت‌های رئیس جمهور درباره تخلیه تهران، گفت: موضوع تخلیه شهری مانند تهران نه به این سادگی امکانپذیر است و نه عملاً مقدور است، این صحبت‌ها بیشتر جنبه هشدار و افزایش آگاهی عمومی داشته است.

توضیحات مهاجرانی درباره تخلیه تهران/ هشدار بود، به این سادگی امکانپذیر نیست+ فیلم

فاطمه مهاجرانی در نشست خبری عنوان کرد: صحبت‌های رئیس جمهور درباره تخلیه تهران، در چارچوب یک هشدار مسئولانه و دغدغه‌مند برای موضوع بحران آب بوده است. بدیهی است که موضوع تخلیه شهری مانند تهران نه به این سادگی امکانپذیر است و نه عملاً مقدور است، این صحبت‌ها بیشتر جنبه هشدار و افزایش آگاهی عمومی داشته است.

وی گفت: سال‌هاست گفته می‌شود که نباید بارگذاری جمعیتی بیشتری بر تهران تحمیل شود. از زمانی که گفته می‌شد دشت تهران توان زیست حدود ۵ میلیون نفر را دارد تا امروز که جمعیت تهران و حومه به حدود ۱۸ میلیون نفر رسیده، بارها این نکته مورد تاکید قرار گرفته است.

سخنگوی دولت بیان کرد: بنابراین این اظهارات از جنس تذکر و هوشیارسازی مردم بوده و هدف آن افزایش آگاهی عمومی در موضوعات زیست‌محیطی است. اصولاً در مسائل زیست‌محیطی، باید برنامه‌های پیشگیرانه داشته باشیم و همگی آگاهانه با تغییرات اقلیمی و موضوعات محیط زیستی برخورد کنیم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن