هشدار القسام به اسرائیل/ در صورت ادامه تجاوز با اسرای خود وداع کنید
تسنیم : گردانهای القسام با انتشار تصاویری از اسرای اسرائیلی در غزه خطاب به صهیونیست ها تاکید کرد که با تجاوز به غزه باید با اسرای خود وداع کنند.
گردانهای القسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) امروز شنبه تصاویری از اسرای صهیونیستی در غزه منتشر کرد.
القسام پس از انتشار تصاویر وداع این اسرا تاکید کرد که تعلل و سرسختی نتانیاهو برای پذیرفتن آتشبس و تصمیم برای حمله به غزه و تسلیم شدن زامیر (رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل) آنها (اسرا) را با مرگ روبرو خواهد کرد.
بر اساس گزارش های رسانه ای، ایال زامیر، رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل در ابتدا با طرح نتانیاهو برای حمله به غزه مخالفت کرد که بعدها با فشار کابینه برای حمله به غزه به این حمله تن داد.

بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
- اردوغان خطاب به نتانیاهو: تلاشهای اسرائیل برای کنترل غزه محکوم به شکست است/ حتی یک سنگریزه از قدس را به شما نخواهیم داد
- حمله صهیونیستها به چادرهای آوارگان فلسطینی/ اینترنت در سراسر غزه قطع شد
- معامله نتانیاهو با ترامپ بر سر غزه چیست؟/ صبر ترامپ رو به پایان است
- اظهارات روبیو درباره زمان آتشبس در غزه
- کاخ سفید درباره حمله اسرائیل علیه قطر سکوت کرد