تنبیه نتانیاهو را تا بیچارگیاش با قدرت ادامه میدهیم
ایرنا : رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اقدام ترامپ در حمله به تاسیسات هسته ای ایران را تلاش برای نجات رژیم صهیونیستی دانست و تصریح کرد: ما تنبیه «بنیامین نتانیاهو» را تا رساندن وی به بیچارگی با قدرت ادامه خواهیم داد.
سیدعبدالرحیم موسوی، امروز در یک پیام تلویزیونی با اشاره به حمله وحشیانه امریکاییها به تاسیسات هستهای کشورمان، گفت: اقدام ترامپ از سر استیصال و برای نجات نیروی نیابتیاش ـ رژیم صهیونی ـ بویژه شخص نتانیاهو است.
وی افزود: ترامپ وقتی آثار ضعف و شکست را در رژیم صهیونی دید تصمیم گرفت با این اقدام یک تنفس مصنوعی به نتانیاهو بدهد، اما دست به اشتباره بسیار بزرگی بود.
رئیس ستادکل نیروهای مسلح اضافه کرد: قبلا ما بارها پیامدهای چنین اشتباهی را هشدار داده بودیم، ضمن آنکه تنبیه تانیاهو را تا رساندن وی به بیچارگی با قدرت ادامه خواهیم داد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
- گزافهگویی صدر اعظم آلمان درباره حمله آمریکا و اسرائیل به ایران
- عراقچی در بدو ورود به روسیه: اقدام ایران در قبال حمله آمریکا، دفاع مشروع خواهد بود
- دعوا و درگیری شدید صهیونیستها بر سر جستجوی پناهگاه + فیلم
- بیانیه مشترک سران تروئیکای اروپا درباره آخرین تحولات خاورمیانه
- بازگشت بورس به مدار معاملات در شرایط جنگی