گروگانگیری دختر ۱۵ ساله در یکی از محلات خاش

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۸۵۶۱۲ سایت خوان

ایسنا : سرهنگ غلامرضا نورا اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی مبنی بر وقوع گروگانگیری دختر نوجوانی حدود ۱۵ ساله، رسیدگی فوری به این موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفته است.

گروگانگیری دختر ۱۵ ساله در یکی از محلات خاش

فرمانده انتظامی خاش سیستان و بلوچستان گفت: گروگانگیری دختر ۱۵ ساله در یکی از محلات خاش با ورود ویژه پلیس در حال پیگیری است و عملیات برای شناسایی و دستگیری متهمان ادامه دارد.

وی ادامه داد: مأموران انتظامی پس از این حادثه ناگوار، بلافاصله وارد عمل شده و اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی برای شناسایی و دستگیری عوامل این گروگانگیری در حال انجام است.

خبر مرتبط
حادثه مرگبار در بزرگراه شهید باکری تهران/ پسر بچه ۱۰ ساله جان باخت+ فیلم

یک دستگاه خودرو سواری پیکان با ۲ سرنشین ۳۵ ساله و پسر بچه ۱۰ ساله در حاشیه بزرگراه متوقف بود که بدلایل نامشخص یک دستگاه خودرو ۲۰۶ با آن برخورد می‌کند.

فرمانده انتظامی خاش افزود: پلیس با قاطعیت تمام با مخلان امنیت عمومی برخورد خواهد کرد و عاملان این حادثه تحت تعقیب قرار دارند تا به‌زودی به دستگاه قضایی معرفی شوند.

به گزارش ایسنا، به نقل از نیروی انتظامی استان، نورا بیان کرد: تأمین امنیت و آرامش شهروندان خط قرمز پلیس است و هیچ‌گونه مماشاتی با عوامل ناامنی صورت نخواهد گرفت.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن