ادارات این منطقه تعطیل شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۸۵۱۵۷ سایت خوان

مهر : تمامی دستگاه‌های اجرایی، ادارات، بانک‌ها و بیمه‌های منطقه سیستان در روز دوشنبه مورخ ۱۲ خردادماه غیرحضوری شد.

ادارات این منطقه تعطیل شد

با توجه به صدور هشدار هواشناسی و وقوع طوفان گرد و خاک، فعالیت تمامی دستگاه‌های اجرایی، ادارات، بانک‌ها و بیمه‌های منطقه سیستان در روز دوشنبه مورخ ۱۲ خردادماه به صورت غیرحضوری است.

روابط‌عمومی استانداری سیستان و بلوچستان اعلام کرد: بنابر تصمیم مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان، با توجه به صدور هشدار هواشناسی و به دلیل وقوع طوفان گرد و خاک و افزایش ریزگردها، فعالیت تمامی دستگاه‌های اجرایی، ادارات، بانک‌ها و بیمه‌های منطقه سیستان (۵ شهرستان زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز) به جز مراکز خدمات‌رسان و مراکز بهداشتی و درمانی در روز دوشنبه مورخ ۱۲ خردادماه به صورت غیرحضوری و از طریق دورکاری انجام می‌گردد و امتحانات کلیه مقاطع تحصیلی و دانشگاه‌ها برگزار می‌شود.

خبر مرتبط
تعطیلی ۵ ساعته فرودگاه‌ مهرآباد در این روز/ علت چیست؟

راهبر فرودگاه بین المللی مهرآباد از توقف پنج ساعته پروازهای این فرودگاه در روز ۱۴ خرداد از ساعت ۸ تا ۱۳ خبر داد.

همچنین در این اطلاعیه به افراد سالمند و کسانی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای قلبی، تنفسی، ریوی و سخت درمان هستند، توصیه شده است حتی‌المقدور از منزل خارج نشوند و رانندگان نیز به دلیل کاهش شعاع دید از تردد غیر ضرور به‌ویژه در محورهای مواصلاتی بین شهرستان‌های منطقه سیستان و زاهدان خودداری نمایند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن