خبر مهم درباره واردات تلفن همراه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۸۴۶۴۰ سایت خوان

ایلنا : به گفته رئیس کل گمرک ایران هیچ ممنوعیتی در مورد واردات تلفن همراه برای هیچ برندی وجود ندارد و تمام برندهای موبایل در حال حاضر اجازه واردات دارند‌.

خبر مهم درباره واردات تلفن همراه

فرود عسگری، رئیس کل گمرک ایران در مورد آزادسازی واردات برندهای موبایل، گفت: در ارتباط با واردات موبایل هیچ ممنوعیتی برای هیچ برندی دیگر وجود ندارد. تمامی برندها در حال حاضر اجازه ورود به کشور را دارند به شرطی که  صاحبان کالا برند خود را ثبت سفارش کنند.

وی افزود: تکلیف واردات موبایل هم مشخص است چراکه جزئیات مربوط به میزان ورودی در قانون بودجه و جدول تعرفه ذکر شده و گمرک هم  طبق روال سال‌های گذشته، کارهای ترخیص را انجام می‌دهیم.

خبر مرتبط
احتمال افزایش بهای آیفون/ نگرانی آیفون‌بازها بالا گرفت

بررسی‌ها نشان می‌دهد که قیمت آیفون تحت تاثیر تعرفه‌های ترامپ افزایش می‌یابد؛ موضوعی که موجب نگرانی متقاضیان این برند شده است.

او در پاسخ به این سوال که چه تعداد آیفون وارد شده گفت: اگرچه آمار دقیقی در اختیار ندارم، اما برای هر برندی که ثبت سفارش آن را وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان توسعه تجارت انجام دهد، ما ترخیص را مطابق آن پیش خواهیم برد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن