حباب سکه آب رفت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۸۲۹۸۶ سایت خوان

اقتصادنیوز : بازار طلا و سکه همچنان در برزخ میان صعود و نزول گرفتار است. نه شتابی در روند افزایشی دیده می‌شود و نه نشانه‌ای از بازگشت قاطع به مسیر نزولی. این وضعیت، بازتابی از نوعی احتیاط جمعی در بازار است که حاصل تلاقی نااطمینانی‌های سیاسی، توقف رشد دلار و نبود محرک جدی از سوی بازار جهانی طلاست. آیا بازار طلا با کاهش حباب و افت هیجانات، وارد دوره‌ای از تعادل پایدار شده، یا این سکون پیش‌درآمدی برای یک نوسان پرشتاب تازه است؟

حباب سکه آب رفت

بازار طلا و سکه در حالی معاملات دومین روز هفته را آغاز می‌کند که روز شنبه با گرایشی افزایشی آغاز به کار کرد، اما این رشد در اغلب اوزان و قطعات، محدود و کنترل‌شده بود. در واقع، بازار نه به سمت صعودی قدرتمند تمایل نشان داد و نه نشانه‌ای از بازگشت به مسیر نزولی ارائه کرد؛ بلکه در فضایی میان‌مدت و متأثر از مجموعه‌ای از عوامل سیاسی و اقتصادی، حرکت خود را ادامه داد. این وضعیت دقیقاً بازتابی از عملکرد دلار در بازار آزاد بود که با نوسانی محدود و بدون روند مشخص، همراه شد.

یکی از نکات قابل توجه در معاملات روز شنبه، واکنش خنثی بازار به دور پنجم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در رم بود. برخلاف دوره‌های پیشین که حتی بدون خروجی مشخص، بازارها با هیجانات افزایشی یا کاهشی دست‌کم برای یک یا دو روز واکنش نشان می‌دادند، این بار، فضای کلی بازار ارز و طلا به نوعی "بی‌تفاوتی تحلیلی" دچار شد. فعالان اقتصادی این وضعیت را نشانه‌ای از فرسایش انتظارات و بی‌اعتمادی به پایداری پیام‌های سیاسی می‌دانند؛ جایی که معامله‌گران ترجیح می‌دهند تا روشن‌تر شدن نتایج واقعی مذاکرات، از گرفتن موقعیت‌های سنگین خودداری کنند.

مشروح این گزارش را با تیتر «تعادل شکننده در بازار طلا؛ حباب سکه آب رفت/فرصت خرید یا آغاز سقوط تازه؟/ پیش‌بینی قیمت سکه امروز ۴ خرداد ۱۴۰۴» در اقتصادنیوز بخوانید. 

 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن