عراقچی راهی مسقط شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۷۸۸۹۹ سایت خوان

ایرنا : اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با خبرنگاران از عزیمت وزیر امور خارجه به مسقط، بعد از انجام مشورت‌های لازم در تهران، جهت شرکت در دور چهارم گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران-آمریکا خبر داد.

عراقچی راهی مسقط شد

وزیر امور خارجه کشورمان جهت شرکت در دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا، عازم مسقط شد.

به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه، این دور از گفت‌وگوها نیز به روال سه دور قبلی با تسهیل‌گری وزیر امور خارجه عمان و با حضور مذاکره‌کنندگان ارشد جمهوری اسلامی ایران و آمریکا انجام خواهد شد.

بقائی تصریح کرد: این دور از مذاکرات از حدود ساعت ۱۲ امروز در مسقط شروع خواهد شد و هیات نمایندگی جمهوری اسلامی ایران متشکل از تیم کارشناسی - فنی جهت ارائه مشورت‌های لازم در حین مذاکرات، در مسقط مستقر هستند.

خبر مرتبط
عراقچی پیش از عزیمت به مسقط: برای غنی‌سازی هزینه سنگینی پرداخت شده و قطعا قابل معامله نیست

عراقچی پیش از عزیمت به مسقط در آستانه دور چهارم مذاکرات گفت: جمهوری اسلامی ایران برعکس طرف مقابل مواضع شناخته شده و مبتنی بر اصول دارد، ما در یک خط کاملا مستقیم حرکت کردیم و مواضع ما کاملا روشن است.

هیات نمایندگی جمهوری اسلامی ایران بر اساس دستورالعمل‌ها و چارچوب‌های ابلاغی توسط سلسله‌مراتب تصمیم‌گیری نظام، از هیچ کوششی برای صیانت از منافع ملت ایران و حراست از دستاوردهای گرانسنگ کشورمان در حوزه انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای و همزمان رفع تحریم‌ها و محدودیت‌های ظالمانه اقتصادی دریغ نخواهد کرد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن