بورس قرمز شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۷۸۶۱۷ سایت خوان

اقتصادنیوز : اقتصادنیوز: در اولین روز معاملاتی هفته، بورس با فشار فروش سنگین مواجه شد و شاخص کل با افت ۵۳ هزار واحدی (معادل ۱.۷٪) به سطح ۳ میلیون و ۱۱۵ هزار واحد رسید.

بورس قرمز شد

پس از پایان اولین روز معاملاتی هفته شاخص کل بورس با ریزش ۵۳ هزار واحدی روبه‌رو شد؛ اگرچه این نماگر بورسی همچنان کانال ۳میلیون و ۱۰۰ هزرا واحدی را حفظ کرده ولی با افت ۱.۷ درصدی به سطح ۳ میلیون و ۱۱۵هزار واحد رسیده است. همچنین شاخص هم وزن نیز با افت ۱.۲ درصدی و ریزش ۱۱هزار واحدی به کانال ۹۵۰ هزار واحدی بازگشت و در تراز ۹۵۳ هزار واحد ایستاد  و  شاخص کل فرابورس هم ضمن حفظ کانال ۲۷ هزار واحدی با افت ۰.۸درصدی به سطح ۲۷ هزار و ۲۹۷ واحد رسید.

سهم رنگ قرمز در بین نماد های معامله شده ۷۹ درصد و سهم رنگ سبز هم ۲۱ درصد بود؛ همچنین نمادهای فارس و فولاد و وبملت هم بیشترین سهم را در ریزش شاخص کل نقش داشتند.

در جریان معاملات امروز  بیش از ۲.۷ همت نقدینگی از بازار های خرد خارج شده که خودرویی ها و بانکی ها به ترتیب با ۴۸۶ و ۲۶۷ میلیارد تومان سردمدار بیشترین خروج پول حقیقی در بین صنایع بورسی بودند.

مشروح این گزارش را در اقتصادنیوز با تیتر «بورس قرمز شد؛ خروج ۲.۷ همتی پول از بازار+ اینفوگرافیک» بخوانید.

 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن