عراقچی با همتای مصری رایزنی کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۶۹۴۳۶ سایت خوان

تسنیم : سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بدر عبدالعاطی، وزیر خارجه مصر چهارشنبه شب در یک تماس تلفنی، در خصوص تحولات منطقه رایزنی و تبادل نظر کردند.

عراقچی با همتای مصری رایزنی کرد

وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگوی تلفنی با وزیر امور خارجه مصر بر ضرورت اقدام جمعی کشورهای منطقه برای توقف فوری جنایات رژیم صهیونیستی و برقراری فوری آتش‌بس در غزه تاکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان ضرورت اقدام جمعی کشورهای منطقه برای توقف فوری جنایات رژیم صهیونیستی و برقراری فوری آتش‌بس در غزه به‌عنوان کلید حل دیگر بحران‌های منطقه را  مورد تاکید قرار داد.

خبر مرتبط
پیام ویژه علی‌اکبر صالحی برای عراقچی/ سرباز ایران خواهیم ماند

علی اکبر صالحی در توئیتی نوشت: همه ما در کنار دکتر عراقچی سرباز ایران خواهیم ماند.

طرفین در این گفتگو، ضمن ابراز نگرانی شدید از افزایش تنش‌ها در منطقه در نتیجه تداوم حملات و اشغالگری رژیم صهیونیستی در غزه، لبنان و‌ سوریه و ادامه حملات به یمن، ضرورت افزایش تحرکات دیپلماتیک برای کاهش تنش و جلوگیری از بروز یک بحران فراگیر در کل منطقه را مورد تاکید قرار دادند.

گفتگوهای غیر مستقیم بین جمهوری اسلامی ایران و آمریکا در مسقط، از دیگر محورهای این گفتگو بود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن