پزشکیان: با زور و رفتارهای خشک و سلبی نمی‌توان در جامعه تغییر ایجاد کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۶۳۱۲۶ سایت خوان

ايسنا : رئیس جمهور تصریح کرد: باید به این باور برسیم که با زور و رفتارهای خشک و سلبی نه تنها نمی‌توان در جامعه تغییر ایجاد کرد بلکه اسباب ایجاد تنفر و دشمنی خواهد شد.

پزشکیان: با زور و رفتارهای خشک و سلبی نمی‌توان در جامعه تغییر ایجاد کرد

مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز چهارشنبه به وزارت آموزش و پرورش رفت و ضمن حضور در جلسه شورای معاونین و مدیران ارشد این وزارتخانه، با گزارش کاظمی وزیر آموزش و پرورش در جریان آخرین اقدامات صورت گرفته در اجرای طرح ملی توسعه عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت آموزش قرار گرفت.

رئیس جمهور در این جلسه که مدیران کل نوسازی، بیش از ۷۵۰ نفر از روسای مناطق و ۱۳ هزار مدیر مدرسه نیز به صورت ویدئو کنفرانس و یا از طریق پیام‌رسان شاد در آن حضور داشتند، ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و قدردانی از اقدامات صورت گرفته در راستای محرومیت‌زدایی از فضاهای آموزشی و ارتقای کیفیت آموزش، تحقق کامل اهداف دولت در این طرح بزرگ ملی را نیازمند تغییر نگاه و رویکرد مدیران، عدم تعلل در انجام امور به بهانه کمبود منابع و اعتبارات و عزم و اراده جدی در بهره‌گیری از ظرفیت روابط بین‌بخشی و مشارکت مردمی عنوان کرد و گفت‌: انتظار من از شما مدیران آموزش و پرورش در گام اول عدم پذیرش وضع موجود وتغییر رویکردهای مدیریتی است، هیچ یک از شما مدیران نباید بپذیرید که استان، شهر و منطقه خود فضای آموزشی و تفریحی برای دانش‌آموزان نداشته باشد و وقتی این شرایط را نپذیرفتید قطعا برای تغییر آن راه پیدا خواهد کرد.

خبر مرتبط
توهین عجیب به پزشکیان در تجمع حجاب/ کسی فریب حفظ قرآن و نهج البلاغه‌ات را نمی‌خورد

گروه‌هایی که در پی تنش‌آفرینی و حملات افراطی به مقامات رسمی کشور هستند، در حقیقت در حال تضعیف بنیان‌های نظام سیاسی کشور و شکاف در میان نهادهای حکومتی هستند.

 پزشکیان با بیان اینکه چرا برخی کشورها که بلحاظ فرهنگ، تاریخ و منابع و امکانات از ما عقب‌تر بودند اما امروز در برخی حوزه‌ها از جمله در بخش آموزش از ما جلو افتاده‌اند تصریح کرد: ما بنا داریم در این طرح بهترین فضاهای آموزشی را ایجاد  و در آن بهترین آموزش‌ها را به فرزندانمان بدهیم و با عزم شما مدیران ، مشارکت خیرین عزیز و مردم در این مسیر موفق خواهیم شد.

رئیس جمهور در ادامه تمسک به سیره و اخلاق نبوی، پرهیز از اختلاف و رفتارهای سلبی را موجب نزدیک شدن دلها به یکدیگر و ایجاد زمینه و انگیزه برای مردم در نقش‌آفرینی برای حل مشکلات کشور دانست و تصریح کرد: باید به این باور برسیم که با زور و رفتارهای خشک و سلبی نه تنها نمی‌توان در جامعه تغییر ایجاد کرد بلکه اسباب ایجاد تنفر و دشمنی خواهد شد.

پزشکیان در ادامه ضمن قدردانی از مشارکت بسیار خوب خیرین مدرسه‌ساز در کمک به دولت برای اجرای طرح ملی توسعه عدالت آموزشی، از مدیران آموزش و پرورش خواست بگونه‌ای مردم را در اجرای این طرح مشارکت دهند که آنها به صورت واقعی احساس کنند که در ارتقای کیفیت آموزش فرزندان خود شریک و در اداره امور کشور با دولت سهیم‌اند.

خبر مرتبط
پزشکیان: حکیم نظامی گنجوی نگین درخشان ادب پارسی است

مسعود پزشکیان در پیام خود به چهارمین دوره بزرگداشت حکیم نظامی گنجوی، او را نگین درخشان ادب پارسی و آثار او را میراثی گرانبها برای بشریت توصیف کرد.

رئیس جمهور در ادامه فراهم‌سازی بستری برای برچیده شدن بی عدالتی‌ها در آموزش را یکی از مهمترین دغدغه‌های خود و دولت وفاق ملی عنوان کرد و تصریح کرد: دغدغه‌مندی انسان را وادار می‌کند که به میدان بیاید و اگر به خدای متعال ایمان واقعی داشته باشیم و جز او به کسی دل نبندیم قطعا مشمول عنایت و کمکش نیز خواهیم شد.

 پزشکیان در این جلسه از مدیران مناطق فاقد فضای آموزشی مناسب خواست در اسرع وقت نسبت به تشکیل تیم‌های هماهنگی متشکل از مردم محلی و نمایندگان دستگاه‌های مختلف و تعیین وظایف هر یک در احداث فضای آموزشی اقدام کنند و در ادامه افزود: قطعا سال آینده گلایه و مطالبه‌ای مبنی بر کمبود فضای آموزشی را از شما نخواهم پذیرفت و در سفرهای استانی نیز از نتیجه اقدامات صورت گرفته بازدید خواهم کرد. همچنین وزیر آموزش و پرورش نیز موظف است شاخصی برای ارزیابی عملکردها در این طرح تعیین کند تا مدیران پرتلاش‌تر و فعال‌تر مورد تشویق قرار گیرند.

رئیس جمهور همچنین بر بهره‌گیری از فرصت ماه مبارک رمضان و لیالی قدر برای ایجاد تحول و ارتقای روحیه خدمتگزاری به مردم تاکید کرد و گفت‌:‌ امیدوارم نتیجه مجموعه این تلاش‌ها و زحمات تربیت دانش‌آموزانی خلاق، توانمند، نقاد، با انگیزه و پایبند به سرزمین و کشورشان باشد که به جای رقابت برای مهاجرت، در ماندن و تلاش برای حل مشکلات مردم و کشورشان با هم رقابت کنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن