ترکش های تورم به قدرت سخت افزاری چین

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۶۲۵۷۷ سایت خوان

اقتصادنیوز : یکی از بخش‌های بودجه که همواره مورد توجه قرار می‌گیرد، هزینه‌های نظامی است. در سال‌های اخیر، این هزینه‌ها به‌طور اسمی (بدون تعدیل بر اساس تورم) سالانه حدود ۷ درصد افزایش یافته است. در گذشته، رشد اقتصادی چین نیز تقریباً با همین سرعت پیش می‌رفت، که باعث شد بودجه نظامی به‌عنوان درصدی از تولید ناخالص داخلی (GDP)، در محدوده ۱.۲ تا ۱.۳ درصد باقی بماند.

ترکش های تورم به قدرت سخت افزاری چین

نشریه اکونومیست با انتشار یادداشتی مدعی شد: در تاریخ ۴ مارس، هنگامی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در برابر نشست مشترک کنگره سخنرانی می‌کند، هیچ‌کس دقیقاً نمی‌دانست که چه خواهد گفت. 

سیاست‌گذاری در بزرگ‌ترین اقتصاد جهان به ترکیبی از دستورات اجرایی، پست‌های رسانه‌های اجتماعی و چانه‌زنی‌های کنگره تبدیل شده است. ترامپ در روزهای اخیر از طریق رسانه‌های اجتماعی اعلام کرد که تعرفه‌ای ۱۰ درصدی بر کالاهای وارداتی از چین وضع خواهد شد. این تعرفه جدید که به تعرفه مشابهی که در ماه فوریه اعمال شد، اضافه می‌شود، باعث کاهش بیش از ۳ درصدی ارزش سهام چین در بورس هنگ‌کنگ در تاریخ ۲۸ فوریه گردید. هم‌زمان، ترامپ از کنگره خواست تا لایحه‌ای موقت برای جلوگیری از تعطیلی دولت تصویب کند.

مشروح این گزارش را در اقتصادنیوز با تیتر «آماده باش جنگی چین؛ تدارک پکن برای زمستان اقتصادی/ شی چگونه از بحران جان سالم به در می‌برد؟» بخوانید.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن