نحوه حضور در اجتماعات اعلام شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۶۲۰۶۱ سایت خوان

ایرنا : سخنگوی کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: در بررسی مواد طرح نحوه برگزاری اجتماعات و راهپیمایی خبرنگاران با ارائه کارت شناسایی معتبر مجاز به حضور در راهپیمایی‌ها شدند و همچنین حمل هرگونه سلاح ممنوع شد.

نحوه حضور در اجتماعات اعلام شد

ولی الله بیاتی در تشریح نشست امروز (یکشنبه ۱۹ اسفندماه) کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی، گفت: در این نشست ادامه مواد طرح نحوه برگزاری اجتماعات و راهپیمایی مورد بررسی قرار گرفت؛ مواد ۱۶ تا ۲۶ این طرح مورد موافقت نمایندگان قرار گرفت و مواد ۱۷، ۱۸، ۱۹ و ۲۲ این طرح نیز به دلیل وجود ابهامات جهت بررسی بیشتر به کارگروه تخصصی ارجاع شد.

سخنگوی کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در ماده ۱۶ حضور خبرنگاران در راهپیمایی و تجمعات، با ارائه کارت شناسایی معتبر مجاز شد همچنین در ماده ۲۰ اگر فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها در انجام وظایف خود که در قانون آمده، کوتاهی کنند، امکان شکایت از آنها به دیوان عدالت اداری فراهم شده و دیوان موظف شد که در یک مدت زمان کوتاهی پاسخگو باشد.

وی افزود: در ماده ۲۳ برای جلوگیری از انجام راهپیمایی، مطابق قانون مجازات تعیین شد و هیچ فردی نمی تواند از انجام راهپیمایی جلوگیری کند و فرد خاطی مطابق ماده ۲۷۰ قانون مجازات اسلامی، مجازات خواهد شد. همچنین در ماده ۲۶ این طرح، حمل سلاح مجاز و غیرمجاز ممنوع شده و حمل هر وسیله ای که به راهپیمایی‌کنندگان آسیب بزند، ممنوع شد.

این نماینده مجلس دوازدهم اضافه کرد: در این نشست نمایندگانی از وزارت کشور، فراجا ، مرکز پژوهش های مجلس و سایر کارشناسان حضور داشتند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن