خبر خوش نفتی وزیر نفت به مردم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۵۳۰۰۴ سایت خوان

ايسنا : وزیر نفت که در جشن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی حضور داشت گفت: آرزوی به صفر رساندن صادرات نفت ایران هرگز محقق نخواهد شد.

خبر خوش نفتی وزیر نفت به مردم

محسن پاک نژاد در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن در واکنش به صحبت‌های اخیر ترامپ گفت: سیاست فشار حداکثری یک سیاست شکست خورده است و آرزوی به صفر رساندن صادرات نفت ایران را هرگز نخواهند دید.

وی افزود: مردم عزیز اطمینان داشته باشند که کارکنان صنعت نفت با روش‌هایی که در سال‌های اخیر تجربه کردند قطعا اجازه تحقق این آرزوی شوم را به ترامپ و اطرافیانش نخواهند داد.

وزیر نفت همچنین یک خبر خوش نیز به مردم داد و گفت: خبر خوش امضای قرار داد فشار افزایی پارس جنوبی بود که یکی از بزرگ ترین قراردادهای تاریخ صنعت نفت کشور  است و به زودی با حضور رئیس جمهوری، قرارداد مذکور امضا و عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد تا در ۵ سال آینده به نتیجه برسد و یکی از خواسته‌های مردم محقق شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن