هشدار درباره احتمال ریزش سنگ و تخته‌سنگ در کندوان و هراز

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۵۲۶۸۷ سایت خوان

فارس : سرپرست پلیس راه مازندران از تشدید بارش برف و ادامه انسداد محورهای استان خبر داد و‌ گفت: خطر ریزش سنگ محورهای کندوان و هراز زیاد است.

هشدار درباره احتمال ریزش سنگ و تخته‌سنگ در کندوان و هراز

سرهنگ هادی عبادی، سرپرست پلیس راه مازندراناز تشدید بارش برف و ادامه انسداد جاده‌های این استان خبر داد و با هشدار درباره احتمال ریزش سنگ و تخته‌سنگ در محورهای کندوان و هراز، از مسافران خواست از سفرهای غیرضروری پرهیز کنند و حتماً از تجهیزات ایمنی استفاده کنند.وی همچنین تأکید کرد که استفاده از تجهیزات ایمنی، زنجیر چرخ و رعایت نکات ایمنی برای تردد در این مسیرها الزامی و پلیس راه، نیروهای امدادی و راهداری در حال تلاش برای پاک‌سازی مسیرها و تأمین ایمنی راه‌ها هستند.

سرپرست پلیس راه مازندران در پایان بیان کرد: رانندگان می‌توانند برای اطلاع از آخرین وضعیت جاده‌ها، از طریق سامانه‌های اطلاع‌رسانی پلیس راه اقدام کنند.

 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن